Wpis z mikrobloga

Pierwszy raz zamówiłem coś przez Banggood. Paczka ma iść z Czech i od kilku dni ją pakują na magazynie...

Sep 24, 2020 05:25 Our warehouse has started packing your items.

Miał ktoś tak? Czekać czy odzywać się do nich wcześniej żeby to pchnęli? Potrzebuje tej paczki, a miała być szybko...

#banggood #chinskiecuda i trochę #prostozchin @Prostozchin bo z jego linków to poszło :D
  • 7
  • Odpowiedz
@Alchemik88: Moja paczka miała iść z Czech - szła z Chin przez Niemcy..., dotarła okradziona, pusta. Wysłali drugą, miała iść z Czech - no i zgadnij... nie poszła z Czech ;) Dziś zaakceptowali mojego refunda, Daje banggoodowi ostatnią szansę.
  • Odpowiedz
@Alchemik88: moja paczka miala isc z Czech, szła z Chin, najpierw do Belgii, potem przez Niemcy do Polski, szła 2 tygodnie. Jesli placiles Paypalem to ubezpieczenie niepotrzebne. Jaką metodę wysyłki wybrałeś? Masę rzeczy kupowałem z banggod nigdy nie miałem problemu, badz cierpliwy i się nie martw :)
  • Odpowiedz
@Miszcz_Joda: Płaciliłem Blikiem akurat bo tak było mi wygodniej. Wysyłka EU Priority Mail. Miał być tam chyba traking, ale mam info "Tracking Info: No tracking number via EU Priority Mail" Więc już nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz