@Hatsuban: Genialne! A ze ładna jest i wyrośnie na typowa Julkę to będzie można się lansować przed innymi madkami i łojcami ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°)
@Moseva: znowu się tam rozstawiło wesołe miasteczko naprzeciwko biedry? Ja bym poszedł i nawet jeszcze masz pretekst, że się zajmujesz młodszą cumpelą.
@wonsz_smieszek: No w sumie tak. Dorosła dziewczyna sama na karuzeli - pewnie jakaś influencerka, zdjęcia przyszła sobie porobić, fajnie ze pielęgnuje w sobie wewnętrze dziecko. Dorosły chłop sam na karuzeli - o gurwa, jakiś creep i incest xD
@wonsz_smieszek: Chodź z nami. Najwyżej jak później pójdę w prawie tym samym składzie tylko z Hatsu, to on wyjdzie na betabankomat, który wychowuje jak swoje xD ;/
@wonsz_smieszek: Najpierw Ty stawiasz, a my się bawimy, a potem my się bawimy, a Ty stawiasz. Muszę córkę nauczyć odpowiedniego wyzyskiwania niebieskich pasków.
Ostatnio dostała od kogoś mój numer, teraz dzwoni, pisze smsy i wyciąga mnie na wypad do lokalnego lunaparku.
Spoko morda ogólnie, ale #!$%@?...
#truestory ##!$%@?
Dorosła dziewczyna sama na karuzeli - pewnie jakaś influencerka, zdjęcia przyszła sobie porobić, fajnie ze pielęgnuje w sobie wewnętrze dziecko.
Dorosły chłop sam na karuzeli - o gurwa, jakiś creep i incest xD
Muszę córkę nauczyć odpowiedniego wyzyskiwania niebieskich pasków.
Nie zamierzam abdykować prędko.
Zamierzam natomiast kulturalnie żegnać się z gośćmi (╯︵╰,) xD ;/ #sryziomki