Wpis z mikrobloga

Wczorajszy strim tucznika to wydarzenie bezdennie idiotyczne oprócz faktu nafuranej menelicy. Czytałem z ogromnym podziwem czat i co wypisują dosłownie debile góra o mentalności gimbazy - "Dana Dana jak ci mija wieczór i serduszka", leci jakiś syf discopolo "dobra nuta i serduszka". Debile z gimby macie mentalność menelicy i ulanego wieprza proponuje odpalić strima z własnym udziałem. Po co wieprzek przenosi kompa z jednego pokoju do drugiego na 2 godziny???? - to jakiś objaw fas???. I wreszcie tekst roku "mamo ty możesz w dwa lata na dom zarobić......" - ja #!$%@?!!!!!!!, ale patrząc na debili donejtorów to wszystko jest możliwe........
#danielmagical #patostreamy
  • 2
@ZiomPolski: Wszyscy tutaj dobrze wiedzą, że sterroryzował matkę i jacę dla własnych korzyści. Teraz została mu tylko menelica, której kupi 4-pak tatry za 10zł a zarobi na niej parę stów, jak nie tysiaka za stream. Ma nigdzie nie wychodzić, nie pić poza streamem z tego co słyszałem i ma zająć się sobą (streamowaniem i zarabianiem na fasa) Jakby się ktoś mądry znalazł, to znów za takie słowa może go wpakować w