Aktywne Wpisy

niebadzogrem +191
Wszystko zależy ile te laski zarobiły.
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić
Sam jestem hetereo ale mam dość moich zarobków. Mam 5000 na rękę w państwówce jak mam za to kupić dom czy coś zobaczyć?
Zgodziłbym se nasrać do ryja, złapac bukake przez cały amerykański rząd nawet Polski. 1 dzień obojętnie czego z czego się wyliżę zdrowotnie za powiedzmy milion dolarów to uczciwa cena.
Wszystko sprowadza się do tego ile by płacili, czy za milion dolarów nie dalibyście zrobić

johann_10 +1012
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Drogie wykopowe jełopy,
upgrade'uję sobie kompa po długim czasie więc trochę wypadłem z wprawy. Po wstępnym researchu zdecydowałem, że:
- ten procesor zamiast ryzena 5 3600 ze względu na ilość rdzeni, a będę streamował, programował i grał, więc typowy multitasking
- mam problem z wyborem karty graficzej, trochę słabo stoję z budżetem więc myślę nad zamianą rtx 2060 na gtx 1660 Super, proszę o opinie/alternatywy
- chłodzenie: czy fortis 3 wystarcza? Procesor chciałbym trochę podkręcić.
- dopłaciłem do tej płyty głównej bo tak polecali na reddit'cie, że niby jest to MOBO typowo pod 'gejming', mocniejsze niż zwykły B450-A
- ram, ram. Albo będzie zepsuty, albo nie, loteria.
- Odnośnie dysku HDD, do toshiby jestem zrażony bo kiedyś oddałem ich dysk na gwarancję już po 3 miesiącach, natomiast barracuda trzyma do tej pory, ale jestem otwarty na inne opcje.
- na tych dyskach SSD M.2 to ja się nie znam, dla mnie to kompletna nowość to nie wiem, sugerowałem się ilością opinii i niską ceną
- zasilacz i obudowa: myślę że niczego lepszego nie znajdę.
Co zmienić? Może coś nie gra ze sobą? Dzięki z góry.
#purepc #pcmasterrace #komputery #amd #skladamkomputer #morele #kiciochpyta
Czemu nie spytasz expertow na reddicie tylko pytasz jełopów na wykopie? Nie pomyliły ci się strony?
Powiem wam, że nawet się nie wzruszyłem ;D
Tak btw co do
takie żartobliwe przywitanie, proszę nie brać tego do siebie : D
Zastanowię się nad tą 5, to że jest to nowsza generacja to na pewno duży plus