Aktywne Wpisy

TakiGupiZeSzok +306
Pedalarz zawsze będzie pedalarzem, Tak, to po prawej od pedalarza to CPR. Wcześniej znak c13/c16 i jest obowiązek poruszania się przez pedalarza. Tak, jest wyznaczona w kierunku w którym pedalarz się porusza. Zapraszam do dyskusji.
PS. Zdjęcie robił pasażer, który nie uczestniczył w prowadzeniu pojazdu. Prędkość pojazdu mieściła się w ograniczeniu i pasy były zapięte. Stan płynu do spryskiwaczy był w normie
#rower #pedalarz
PS. Zdjęcie robił pasażer, który nie uczestniczył w prowadzeniu pojazdu. Prędkość pojazdu mieściła się w ograniczeniu i pasy były zapięte. Stan płynu do spryskiwaczy był w normie
#rower #pedalarz
źródło: temp_file831116402951953837
Pobierz
1-1-1-1 +97

Drogie wykopowe jełopy,
upgrade'uję sobie kompa po długim czasie więc trochę wypadłem z wprawy. Po wstępnym researchu zdecydowałem, że:
- ten procesor zamiast ryzena 5 3600 ze względu na ilość rdzeni, a będę streamował, programował i grał, więc typowy multitasking
- mam problem z wyborem karty graficzej, trochę słabo stoję z budżetem więc myślę nad zamianą rtx 2060 na gtx 1660 Super, proszę o opinie/alternatywy
- chłodzenie: czy fortis 3 wystarcza? Procesor chciałbym trochę podkręcić.
- dopłaciłem do tej płyty głównej bo tak polecali na reddit'cie, że niby jest to MOBO typowo pod 'gejming', mocniejsze niż zwykły B450-A
- ram, ram. Albo będzie zepsuty, albo nie, loteria.
- Odnośnie dysku HDD, do toshiby jestem zrażony bo kiedyś oddałem ich dysk na gwarancję już po 3 miesiącach, natomiast barracuda trzyma do tej pory, ale jestem otwarty na inne opcje.
- na tych dyskach SSD M.2 to ja się nie znam, dla mnie to kompletna nowość to nie wiem, sugerowałem się ilością opinii i niską ceną
- zasilacz i obudowa: myślę że niczego lepszego nie znajdę.
Co zmienić? Może coś nie gra ze sobą? Dzięki z góry.
#purepc #pcmasterrace #komputery #amd #skladamkomputer #morele #kiciochpyta
Czemu nie spytasz expertow na reddicie tylko pytasz jełopów na wykopie? Nie pomyliły ci się strony?
Powiem wam, że nawet się nie wzruszyłem ;D
Tak btw co do
takie żartobliwe przywitanie, proszę nie brać tego do siebie : D
Zastanowię się nad tą 5, to że jest to nowsza generacja to na pewno duży plus