Wpis z mikrobloga

@Rozpuszczalnik Hipokryta (Patryk) gada o poziomie dyskusji, śmiech na sali. Rzucał do mnie idiotycznymi, bezpodstawnymi oskarżeniami, że jestem seksistą, a następnie mnie zablokował, gdy zacząłem odpierać jego zarzuty. Oczywiście ostatecznie wyszło na moje, gdyż sama seria Wseries zażartowa w identyczny sposób jak ja (za co zostałem oskarżony). Jest nasiąknięty pychą po brzegi.
  • Odpowiedz
@Rozpuszczalnik A co do dyskusji: jest miejsce na nią, zawsze, ale dyskusja w tych sprawach jest jest w naszym kraju prawie tak konfliktowa, jak na tematy polityczne. Nie trzeba by było długo czekać, aby jedna lub druga strona (lub ich zwolennicy) zaczęła wbijać szpiki ad personam, etc. Ogrom toksyczności i zabetonowane poglądy sprawiają, że nie każdy jest zdolny do merytorycznej dyskusji. Tak samo jak w PL polityce: niektóre osoby (niezależnie od
  • Odpowiedz
@Stainless90 Nie rozumiem co to za ironia. Poruszył ważny, ciekawy temat (jak napisałem w 2 wpisie) i potrzebny, bo atmosfera czasami nie bywa miła. Jedynie zauważam, że o poziom dyskusji upomina się osoba, która sama nie jest święta. To tak jakby Sasin zaczynał dyskusję o tym, jak zorganizować wybory.
  • Odpowiedz
@jaxonxst: Chłopie, prawie 2 miesiące minęły od tej sytuacji, a ty nadal o to płaczesz, kiedykolwiek jest na to okazja xD Jakiś kompleks, ból tyłka, traktowanie Internetu jako "poważnego biznesu? A może wszystko po trochu? Poza tym, łatwo się krytykuje zachowanie innych i wytyka blokowanie, podczas gdy sam wielokrotnie czy to na Twitterze, czy to na wykopie, blokowałeś ludzi, którzy zwracali uwagę na twoją gramatykę, wątpliwe źródła, czy na zachowanie
  • Odpowiedz