Aktywne Wpisy
SaintWykopek +2047
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa to twoja dziewczyna
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
1. skandynawka
2. włoszka
3. latynoska
4. czekoladka
5. hiszpanka
6. polka witaminka
7. azjatka
8. francuzka
9. nigdy nie będziesz miał dziewczyny
0. filipinka
peter-sobieraj +13
Od 2 lat choruje, i żaden lekarz nie jest w stanie zdjagnozować co mi dolega (wiekszosc nawet nie próbuje).
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
Może ktoś z was bedzie widział co mi dolega.
Straciłem zdolność myślenia. Byłe programistą z pasją, a teraz nie potrafie napisać najprostrzych rzeczy.
Mam problem żeby połaczyć 2 fakty w wniosek.
Mam problem z pamięcią. Podczas testu u psychologa okazalo sie ze nie jestem w stanie przez minute zapamiętać 3 prostych figór geometrycznych.
2. Ugotuj potrawę pochodząca z miasta lub kraju w którym spędzałeś czas tego lata - jeśli nigdzie nie byłeś to może być z twojego miasta.
3. Namów znajomych i zagrajcie w podchody - jak za dzieciaka.
4. Stwórz zielnik z minimalnie pięciu roślin o właściwościach leczniczych
Barszcz czerwony na zakwasie, z ziemniakami i skwarkami z wędzonej słoniny.
Obrane buraki kroisz w kostkę i gotujesz, dodaj do nich ziele angielskie, liść laurowy, pieprz ziarnisty, czosnek, nie bądź pipą, wrzuć też wędzone żeberka, albo chociaż wędzoną kość. Gdy buraki będą miękkie wywal je z gara, nie będziesz jeść wygotowanych trocin, przyprawy i kości też wywal, czosnek i mięcho z gnata możesz obgryźć. Do smaku dopraw zakwasem z buraków, octem i cukrem. Teraz nastaw ziemniaki, opisywać, czy dasz radę sam? Posól je. Słoninę uwędź, a jak nie masz jak, to kup wędzoną, ostatecznie może być surowa. Posól ją na bogato i pokrój w kostkę. Wrzuć na patelnię i zezłoć. Możesz odlać tłuszcz, ale po co? Chyba, że jajko na nim usadzisz, też cycuś będzie. Sypnij ziemniakami na talerz, okraś skwarkami i tłuszczem, do barszczu dodaj śmietany (tylko nie jakiejś dwunastki, na bogatości!), posadź dupę przy stole i żryj. Weź dokładkę, należy ci się, odwaliłeś kawał dobrej roboty! :)
#mirkowyzwanie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora