Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@marek-wozniak-750: myślałem że jak zamówię towar droższy ale z darmową przesyłka to wyjdzie na jeden kij, poza tym, te z płatna przesyłka również się opóźniają

@ConanLibrarian: no to czemu u mnie ostatnio paczka przyszła dopiero po 4 miesiącach? Kilka rzeczy z lipca również jeszcze nie doszły
no to czemu u mnie ostatnio paczka przyszła dopiero po 4 miesiącach?

@laress: Ostatnio paczki dochodzą w prawidłowym czasie.
To, że otrzymałeś dawno temu wysłany list, nie oznacza, że obecnie (ostatnio) paczki przychodzą nie w terminie.
czyli po prostu mam pecha

@laress: Tak, był parę miesięcy temu Nagły Atak Czarnej Dziury w magazynie w Belgii (wszystko wskazuje na to, że tam wystąpił), ale dotyczył listów nierejestrowanych.
:-)
@laress: w wuja cię robią.
Te wszystkie cainao i yanveny idą teraz po trzy miesiące, jeszcze w tamtym roku te bezpłatne przychodziły średnio w trzy tygodnie.

Tylko Aliexpress standard shipping przyjdzie w tydzień dwa, o ile będzie 0045.
@laress: Bez względu na wartość płacę za ASS i każda przesyłka dochodzi w terminie do dwóch tygodni. Czasem zdarzy się darmowy ASS, ale wtedy też szybko dochodzi w dwa tygodnie.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@spiderpl: @Matpiotr: zdziwiłem się, bo myślałem, że darmowa przesyłka czy płatna nie ma znaczenia przy podobnej sumie kwoty za przedmiot. Jakiś czas temu jeszcze nie było żadnego problemu