Aktywne Wpisy
Piospi +288
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +751
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Dlaczego wolicie kupić za np. 50 tys. 10 letnią klasę premium, a nie samochód typu skoda, seat itd.?
- umiem je naprawić i nie będę musiał serwisować w ASO z powodu gwarancji; sporo części na szrocie
- robię trasy i wyciszenie jest zwykle lepsze
- lubię napęd na tył i dużo kucyków
- jakość materiałów w środku też jest zwykle lepsza
- są bajery, których do dzisiaj nie ma w niektórych
@TenJedynyBast: Dobry przykład, bo obie marki to grupa VW, najnowsze modele obu już potrafią wyglądać, ale z takich całkiem starych, to jednak VW wygląda lepiej niż Skoda na starcie kojarząca się z przedstawicielem handlowym...
Swoją drogą sam też wolę starą niemiecką limuzynę w TDI z jakimś już wyposażeniem, niż nowego golasa z silnikiem od kosiarki, który i tak będzie dużo droższy w serwisie niż ten zabytek, więcej spali,