@play_polska: Kiedy wreszcie odpalicie RCS dla wszystkich? Mam najnowszego Androida, (Google pixel) i informacje ze moj operator nie obsluguje tej uslugi. Kiedys Google odpalil sam - bez operatora - dzialalo jak miod, potem weszliscie wy - juz nie dziala. Moja luba ma Orange - tam dziala od samego poczatku RCS w Polsce. W waszej appce juz wyskakuje 'przedluz umowe' - z tym ze ja nie bardzo chyba chce...
@play_polska: Od waszego posta na blogu (17.06.2020) Minielo juz sporo czasu, dodaliscie kilka urzadzen samsunga - swietnie... Pomijam fakt ze implementacja waszego RCS to jakas porazka. Nie mozecie dac wyboru pomiedzy JIBE google-owskim a wasza implementacja? Albo udostepnic JIBE do momentu az bedziecie gotowki na rollout dla wszystkich na wasza infrastrukture?
Pomijam fakt ze implementacja waszego RCS to jakas porazka. Nie mozecie dac wyboru pomiedzy JIBE google-owskim a wasza implementacja? Albo udostepnic JIBE do momentu az bedziecie gotowki na rollout dla wszystkich na wasza infrastrukture?