Aktywne Wpisy
Rainmaker97 +2
Czy z takim wyglądem mam jakiekolwiek szanse na to żeby znaleźć kobietę do seksu nie mówiąc już o stałej relacji? 23 lata na karku i pomału godzę się z tym że już dla mnie over
#przegryw #tfwnogf #blackpill #pokazmorde
#przegryw #tfwnogf #blackpill #pokazmorde
Mortigan +113
#ciekawostki
Na zielono stany USA w których możesz posiadać kangura bez licencji na kangura
Na zielono stany USA w których możesz posiadać kangura bez licencji na kangura
@joyko: Gościu sam dałeś przykład Afryki gdy mówimy o zachodniej Europie więc nie odwracaj kota ogonem xD
@InlandEmpire: ok bede musial popracowac nad mysleniem. No bo to jest oczywiste ze skoro w 2016 znalazlo zatrudnienie ok 43k nachodzcow to w 2020 zatrudnienie znalazlo 900k - to takie normalne. W 4 lata przestali przyjezdzac "inzyniery" z zaczeli "inzynierowie" chcacy pracowac - w 4 lata roznica 587k - no to przeciez takie normalne. Dlaczego to do mnie nie przemawia... Tym bardziej ze ponoc wiekszos z nich to kobiety i dzieci - i kaze im sie pracowac?
Wiesz co? krzywdy mi nie zrobiles wiec nic do Ciebie nie mam ale zastanow sie nad tym co piszesz.
Propaganda mowi o "kobietach i dzieciach uciekajacych przed wojna". owszem jest cos takiego jak status uchodzcy - JAK UCIEKNIESZ DO PIERWSZEGO NIEOBJETEGO WOJNA KRAJU. A teraz ty twierdzisz ze polowa ich pracuje - czyli zmuszamy kobiety i dzieci do pracy? tak srednio fajne (no z kobietami to ok w koncu parytety ale
Komentarz usunięty przez moderatora
@Namarin: Myślisz, że język to pieprzona gierka? (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Komentarz usunięty przez autora
@joyko: Nie Ty pierwszy na wykopie.