Wpis z mikrobloga

MV sprzed debiutu. Crayon Pop miał mieć nazwę Hurricane Pop. Nie było Way, a zamiast niej byla Serang. Generalnie dobrze wyszło, że zadebiutowały z inną wersją tego MV oraz z Way w grupie. Ten MV moim zdaniem jest bardzo tandetny.

CRAYON POP(ハリケーンポップ) 「Bing Bing」

#kpop #crayonpop
K.....o - MV sprzed debiutu. Crayon Pop miał mieć nazwę Hurricane Pop. Nie było Way, ...
  • 18
  • Odpowiedz
@Sergeant_Matt_Baker: o to najlepiej zapytać samych Koreańczyków, na południu z tego co wiem całkiem sporo osób chce zjednoczenia. Gdyby to się kiedyś stało, to byłby potrzebny bardzo spory i przemyślany plan naprawczy Korei Płn., dostosowania jej do standardów międzynarodowych i pewnie pomoc finansowa innych krajów - to całkiem sporo długich, kosztownych kroków i raczej nikomu do nich niespieszno. Południe nie potrzebuje Północy, bardziej Północ potrzebuje Południa, ale nie przy Kimie przy
  • Odpowiedz
@Sergeant_Matt_Baker: @pjs Jestem na tak, ale. Po pierwsze mieszkańcy Korei Północnej nie mogliby przekraczać swobodnie granicy z Południem. Potrzebne by były specjalne wizy (Podobnie jak mieszkańcy Chin potrzebuje pozwolenie, żeby wjechać do Hong Kongu). Dlaczego? A no dlatego, że wygłodniałe społeczństwo z Północy zalałoby Południe powodując straty finansowe. Po drugie wielkie Południowo Koreański firmy np. Samsung niech przeniosą swoje taśmy produkcyjne na Północ i dadzą im zarobić, aż do momentu w
  • Odpowiedz
@Sergeant_Matt_Baker: To jest raczej niemożliwe, przynajmniej przez kilkadziesiąt lat, Korea Południowa nie chce i nie jest wstanie przyjąć, osiedlić i przystosować do tamtejszego życia słabo wykształconych i zindoktrynowanych mieszkańców KRLD, do tego jak sam mówiłeś ogromne zacofanie na Północy, podciągnięcie całego wyniszczonego kraju do poziomu Republiki pochłonęłoby mnóstwo czasu i pieniędzy, a południowi Koreańczycy niekoniecznie chcą za to płacić. No i wiadomo jak się skończyła polityka słoneczna.
  • Odpowiedz
@pjs: @Krono: @uchate: Wszystkie znaki na niebie I ziemi wskazuja ze Korea niedlugo bedzie Japonia lat 80 czy tez tym czym Chiny sa teraz, czyli krajem ktory przoduje niemal w kazdych rankingach i bedzie jednym z najbardziej liczacych sie krajow na swiecie. Pojednanie nie tyle co by spowolnilo co nawet wstrzymalo ich postep, strzal w kolano na ktory mam nadzieje sobie nie pozwola.
  • Odpowiedz