Aktywne Wpisy
ATAT-2 +69
Dla niektórych ten wpis będzie oczywistością ale innym może da do myślenia.
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
Wykopki - trzymajcie część oszczędności w gotówce.
Moja sytuacja sprzed kilku dni gdy rozliczenie za duży etap budowy przyszło szybciej niż planowałem i musiałem wyczarować 60k na drugi dzień.
Mając podobne doświadczenia tylko z dalekiej z przeszłości uznałem, że to nic trudnego. Wsiadłem w auto i pojechałem do bankomatu z zamiarem zrobienia kilku transakcji po 9k.
Pierwszy bank i zonk
źródło: Screenshot 2024-05-31 at 09.35.03
Pobierz
uncle_freddie +433
Polacy po prostu kochają stare auta, niskie zarobki i życie na wiecznym wynajmie (w mikro klitkach) odc. 624163172
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
#nieruchomosci #gazetawyborcza #krakow
źródło: Mieszkanianawlasnosconlyfurrenierzy
Pobierz

https://www.juventus.com/en/news/articles/welcome-weston
Ostateczna umowa jest taka:
- 4,5 mln Euro za wypożyczenie
- obowiązek wykupu jak pewne warunki zostaną spełnione(prawdopodobnie 60% meczów zagranych)
- opcja wykupu dla Juve
W obu przypadkach kwota wykupu to 18,5 mln Euro + 7 mln euro bonusów.
#juventus #transfery #
źródło: comment_1598734247CR3IgPKmLYKRaT9sHrQwbI.jpg
PobierzTo, albo chomikują gdzieś te pieniądze, bo niby tyle sukcesów a wpływy znikome ¯\_(ツ)_/¯
@nowywinternetach: na kogoś tam stać, ale ogólnie raczej ponad 50 milionów w to lato na jakiegokolwiek piłkarza nie wydadzą. Covid i wysokie pensje starych, już bez przyszłosci w Juve, piłkarzy.