Aktywne Wpisy

dlaczego_michau +1006
Jestem w Hiszpanii w Walencji na najbardziej turystycznym w tej okolicy nadmorskim bulwarze La Patacona.
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
To rachunek za obiad dla 2 osob w restauracji przy bulwarze skladajacy sie z: grillowane świeże kalmary z gotowanymi warzywami, grillowany cały filet z kurczaka z frytkami i jajkiem sadzonym, 0.5l coca cola.
Suma 17,3€ = 74 PLN
Ha
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
bluzgajacy +116
#paryz2024 Japonka załamana po przegranej w judo, płakała i wyła przez kilka minut, nie mogła się uspokoić jakby świat się skończył. Tym właśnie różnią się sportowcy z innych krajów od polaków - dla nich sport jest wszystkim, celem życia a nasze patałachy jadą sobie na wycieczkę, odpadają w kwalifikacjach i z uśmiechem na ustach w wywiadzie po zawodach mówią, że "fajnie było sobie wystartować na olimpiadzie hihihi"
źródło: jap
Pobierz

źródło: comment_1598504979QfEKUEw4LToJrNSC63dmpV.jpg
PobierzTy przyczepileś się swojego;
- Bo skoro ja czegoś nie rozumiem, a inny człowiek mi tego nie wytłumaczy to wszytko jest stworzone przez boga.
Za każdym razem starasz się wmówić, że ktoś tu udaje uczonego
@Watykanski_Watazka:
Wielki Wybuch musiał
Dopóki sobie wierzą w rzeczywistość poza tym wymiarem to niech sobie wierzą. Głównie wyśmiewam tych, którzy dopisują takiej teorii swoje założenia i wartości moralne (bądź nie), co nazywam religią. Im bardziej w dal tym mniejsze prawdopodobieństwo na to, że ich wierzenia są zgodne z prawdą. W końcu wyznawcy religii uważają swoją "prawdę" za jedyną i w związku z tym karają randomowych ludzi za coś co jest ich wymysłem (patrz np. Islam, judaizm). Moją odpowiedzią jak już wcześniej pisałem:
Noooo tak. Istnienie wszschśwświata od zawsze zaprzecza logice, bo nic nie wzięło sie z niczego.
(????)
Skoro istnieje od zawsze to po co miałby powstawać, "wziąć się", skoro istnieje od
z a w s
z a w s z e
@Watykanski_Watazka: Uuu, puszczają nerwy wielkim myślicielom. Wykazałem
NIE, nigdzie NIE powiedziałem, że uważam iż wszechświat istnieje od zawsze. Podałem go jedynie jako przykład i możliwość którą ty wykluczasz, bo skoro czegoś nie rozumiesz to tłumaczysz to tylko i wyłącznie bytem. Aaa, chyba już o tym mówiłem...
W każdym komentarzu mówię dokładnie o tym samym, a ty dalej swoje.
--
Nic nie może powstać tak o, wiec stworzył to byt. -To jest dla