Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +44
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Tradycyjnie, jak większa wyprzedaż na #aliexpress to i nasza strona promocyjna :)
Tutaj -> https://alipaczka.pl/aliexpress828/
Promocje startują jutro (24.08) o 9:00:00 i kończą się 29.08 o 8:59:59 czasu polskiego.
Tym razem niestety nie będzie ofert czasowych, które - co ciekawe - były najpopularniejsze w Polsce. Ostatnim razem popularnością przebiliśmy nawet Rosjan, którzy jak nikt inny uznają "za darmo" za uczciwą cenę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wróbelki ćwierkają, że spora szansa na powrót tych ofert przy następnej wyprzedaży. Czyli zapewne 11.11 :)
obserwuj #alipaczkanews i #alipaczkapoleca a na pewno nie przegapisz!
Kupony też skromnie, bo potwierdzone na dzień dzisiejszy są aż 2. Po necie krąży sporo kuponów z innych krajów, które prawdopodobnie nie będą działać tak samo jak ostatnio ale sprawdzimy to jutro rano i jak coś będzie to dodamy do strony :)
Jest też szansa na zgarnięcie kuponu na 20$/$20.01 w bonusowych ziomkach jak ktoś ma bardzo dużo znajomych ;) Świetny kupon ale ciężko ugrać, a szkoda bo byłby #cebuladeals łatwo dostępny. Dla ciekawych link
Gdyby pojawiło się coś wartego uwagi to będziemy dawać znać pod naszymi tagami #alipaczkanews i #alipaczkapoleca.
Przypominam również dla niewtajemniczonych, jak to jest z łączeniem kuponów bo co wyprzedaż to pytanie pada setki razy: LINK
#aliexpress #alipaczkanews #alipaczkapoleca #1111aliexpress bez ref bez ref2
edit okej, rozumiem, że rano się wyjasni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ok tłumaczę skoro licho w cebulę ;)
Kupon o wyższym nominale ma wyzszy procent rabatu lub skończyły się te niższe kupony...
Nigdy nie korzystałem, ale raz z dispute dostałem właśnie o % z kuponu mniej