@lubelskikabanos miałem zbierać na naklejkę jednorożec holo do CS:GO z drobniaków na steam, ale chyba pora na zmianę priorytetu, ile teraz kosztuje ta gra? Bo grałem w nią jeszcze jak była free to play
@lubelskikabanos oj chyba paysafecard będzie kupowany dzisiaj, bo ta gra zawsze mi się podobała, ale jestem typem człowieka, który woli poczekać 7 lat aż będzie za darmo
@TypowyDaltonista: Nic o drużynie nie wiem, ale chyba jest jakiś polski klan. Samemu też można spokojnie grać. Ja nie jestem z żadną grupą i się dobrze bawię. Za darmo to raczej bardzo długo nie będzie xD
@TypowyDaltonista: Gram od roku chyba, ale wtedy Foxhole już nie był F2P. Ciągle się coś zmienia, chociaż oczywiście formuła nadal jest ta sama. Szczerze to nawet nie wiedziałem, że kiedyś w ogóle było to F2P, więc w twoim przypadka gra może być nawet nie do poznania.
@lubelskikabanos ja dowiedziałem się o tej grze chyba nawet z wykopu i zakochałem się od pierwszego odpalenia, no nic, będzie kupowane i zobaczę co i jak
@lubelskikabanos już z 2 lata temu się tą grą interesowałem, ale do tej pory nie kupiłem z jednego tylko względu ~250 osób online średnio... To żyje w końcu?
Kupować i grać :p Niech ta gra żyje wiecznie.
#foxhole #gry #steam #pcmasterrace
https://discord.gg/4RBPyZ4