@kebab_z_kota: prawak, taka obraza ( ͡°͜ʖ͡°) prawie tak mocna jak pedofil. No cóż przynajmniej na drugim obrazku pan trzymający tęczową flagę mówi prawdę ¯\_(ツ)_/¯
@Augieras: no fajne te czasy, można bić, niszczyć, wyzywać policję wiedząc, że koledzy z #lgbt zawsze wylęgną na ulice i obronią ( ͡°͜ʖ͡°) koleżka @Niezgodny wspomina o pedofilach, czekamy więc na kolejny PRowy ruch ze strony wojowników lewicy, bo najwyraźniej zwykła przemoc to już za mało ( ͡°͜ʖ͡°)
@kebab_z_kota: O take Polske państwo walczyliście. Bez poprawności politycznej, z jedyną słuszną, antyglobalistyczną perspektywą. "Nie będą nam obcymi językami narzucać." Za taką Polskę zapłacicie. Radziłbym powtórzyć sobie rosyjski, bo RWPG to prawdopodobna przyszłość.
@Augieras: fajnie, że używasz argumentu z Rosją, tak oryginalnie. Czyli mówisz, że lewicowa, rozbrojona Polska (a raczej jak wspomniałeś zglobalizowany twór) miałaby większe szanse w ewentualnym starciu z Ruskimi? Jak by to miało wyglądać?
@kebab_z_kota: W ewentualnym starciu z Ruskimi? Atomówka nas załatwi i tyle będzie z twojego prężenia muskułków. Polska bez NATO i Unii jest tylko kolejną republiką rad.
@Augieras: to rzuć mi jeszcze cyferki na następnego totka i możemy kończyć ( ͡°͜ʖ͡°) I nie koloruj za dużo, bo nie pisałem nic o Polsce bez NATO i UE. Choć jeśli obecność Polski w Unii musi być równoznaczna z pełną globalizacją to szkoda, może rzeczywiście Polska tam nie pasuje.
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
18+
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu