Wpis z mikrobloga

czyli twierdzisz, że na wykopie jest jakaś szczególna część społeczeństwa niereprezentatywna dla całości?

@MsChokesondick: Nie, twierdzę tylko tyle ze w realu nie pisnęłabyś do mnie nawet slowka, podobnie jak twoj o 20 lat starszy facet ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MsChokesondick: Zdefiniuj wyglad patusa ¯\_(ツ)_/¯ mam troche miesni ale nie biore sterydow jak @TestoDepot ponadto nie mam tatuazy, piercingu ani nic z tych rzeczy. Moja rodzina i koledzy oraz NAWET kolezanki wiedza ze chodze na divy i nie maja z tym problemu. Wyznaja taka zasade jak ja - czyli jak nie masz powodzenia a chcesz uprawiac seks z atrakcyjna kobieta - idz do prostytutki.
@programista1992: "Zdefiniuj wyglad patusa ¯_(ツ)_/¯ mam troche miesni ale nie biore sterydow"

zakładam, że masz wygląd człowieka, który w reakcji na nieprzychylny komentarz może komuś #!$%@?ć jak agresywny seba pod blokiem, inaczej dlaczego miałabym do ciebie nie pisnąc słówka?
zakładam, że masz wygląd człowieka, który w reakcji na nieprzychylny komentarz może komuś #!$%@?ć jak agresywny seba pod blokiem, inaczej dlaczego miałabym do ciebie nie pisnąc słówka?

@MsChokesondick: Nie, nie wygladam jak dres, ba, chodze caly czas w jeansach czy to dlugich czy to krotkich (mamy w koncu lato) ale bardzooooooo watpie ze bylabys przy mnie taka pyskata jak na wykopie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MsChokesondick: po prostu watpie ze bylabys taka pyskata do wyzszego i znacznie ciezszego kolesia (nie, to nie jest sam tluszcz) ( ͡° ͜ʖ ͡°) jesli bys mnie wyzwala, odwdzieczylbym sie za nadobne oczywiscie wiec dla ciebie tez nie bylaby to przyjemna sytuacja. Po prostu jak wspomnialem - w internecie wielu jest kozakow, w realu roznie bywa ( ͡° ͜ʖ ͡°) (zwlaszcza gdy widac
@MsChokesondick

odwdzieczylbym sie (pieknym) w domysle za nadobne

Czyli tym samym. Wyzywaniem. Kobiet nie biję. A jesli jestes na tyle nierozsadna by fikac do silniejszych to nie wroze Ci dlugiego zycia (nie, nie groze ci, po prostu mozesz kiedys mocno obrazic kogos ZNACZNIE silniejszego i wyladujesz na OIOM-ie razem ze swoim staruszkiem)