Aktywne Wpisy
dupox +65
Jak co roku organizujemy wysyłanie matur maturzystów, niestety ostatni wpis usunęła moderacja. Aby otrzymać maturę z polskiego musisz:
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
1) Zaplusować ten wpis
2) Dać mi followa
3) Napisać pod tym wpisem komentarz w paru słowach dlaczego chcecie arkusz:)
Mam nadzieję, że w tym roku też uda mi się pomóc tylu tegorocznym maturzystom(。◕‿‿◕。)
#matura #matura2024 #przecieki #rozdajo
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
Kolejna sprawa płacz bo orlen wydał tyle i tyle. Trzeba mieć iq kijanki, żeby myśleć, że ktoś daje komuś coś za darmo, a szczególnie takie kwoty. Kubica tych pieniędzy nawet na oczy nie widział, a te wszystkie układy to idą z negocjacji, każdy ma z tego zysk. Kubica mial wsparcie, gdzie rok wcześniej wskoczył sirotkin właśnie dzięki zapleczu finansowemu. Williams miał kapuche a orlen reklamę. Każdy wygrał. Później płacz, że w najgorszym zespole. Gdyby mercedes był oklejony orlenem to by mówili, że i tak nikt orlenu nie zna i nie warto tyle mln ładować i w ogóle to z roku na rok oglądalność f1 spada, albo by znaleźli inne "argumenty".
I tak, wiem, że sporo tu trolli, natomiast spora część pisze serio i to widać XD. Wake up spierdoksy, weźcie się za swoje życie, bo przykro się patrzy jak sie marnujecie. W ogóle wylewa się tutaj jad w dużej części wpisów z róznych dziedzin życia. Tych toksycznych użytkowników jest pewnie góra z 20%, ale produkują się najwięcej i dają krzywy obraz jakby więcej niż połowa miała gwóźdź w mózgu.
#f1 #kubica #dtm
Orlen biorąc pod uwagę myśl ekspansji na Europę bardzo dobrze wydane pieniądze.
Komentarz usunięty przez autora
-auto się psuło
-opony były krzywe
-atmosfera była zła
-tor był dziurawy
- ma niesprawną rękę.
Ale mój drogi co to obchodzi potencjalnego kibica? Jak
@pracze-odrzenskie: A czy Grzesio Rasiak siedzi na ławce Realu Madryt ? Bo do tego można porównać starty jedynego Polaka w F1.
I właśnie dlatego na rynku polskim Robert ma dużą wartość marketingową. Orlen to wie dlatego używa Roberta w polskich reklamach ( słynne "hot - dogi") i robi wszystko by go utrzymać w F1.
PS. NIGDY nie było projektu
Powiedz mi dlaczego w przypadku Kubicy jest inaczej? Nie potrafię tego pojąć.
Ps.Kuszczak jako sportowiec osiągnął więcej niż Kubica-wygrał ligę mistrzów.
Ledwo dwa komentarze wyżej ( ͡º ͜ʖ͡º)
To po wypadku wygranie wrc2, prowadzenie i wygranie odcinków w monte bądź co bądź słabym autem, to żadne osiągnięcie? Czego nie osiągnął żaden Polak w rajdach nie mówiąc o jakichkolwiek osiągnięciach w F1. Ech Wiesz, problemem jest przeginanie skrajnie w obie strony przez sfrustrowanych wykopów którym nic innego w życiu nie zostało tylko wyżywienie się w komentarzach. Motorsport to 80% sprzęt i zaplecze w każdej częci teamu jakim dysponujesz