Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Operator21: Go się przepłukuje w wodzie i nie ma żadnego zapachu, w ogóle go nie czuć. Spróbuj, też się bałam, że będzie jakiś dziwny, ale jest zupełnie jak ryżowy tylko bez smaku (chociaż ryżowy też nie jest zbyt intensywny;)).
@DildoShwaggins: Właśnie idealny na keto ʕʔ
  • Odpowiedz
@svickova: No właśnie jestem na keto a chętnie zjadłbym spaghetti, nie wiem czy da radę z tym makaronem. Ale warto próbować :D Z góry przepraszam fanatyków azjatyckich przysmaków, ale mam chłopskie podniebienie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Operator21: Jeżeli odpowiada ci konsystencja makaronu ryżowego, to powinien się nadać, ja mam akurat konjac w formie tasiemek, ale można też kupić nitki jak w spaghetti. W sumie daj znać jakbyś robił, czy się sprawdził w spaghetti :D
  • Odpowiedz