Aktywne Wpisy
WhyGuys +7
Mam pytanie do fajnopolaków. Co wam takiego PiS zrobił? Spełniał obietnice wyborcze, obniżył wiek emerytalny do tego przed Tuska, dał dla rodzin 500+ co jest jakby zwrotem z podatku, a teraz podwyższył do 800+, dał młodym do 26 roku życia niepłacenie podatków, nie wpuszczał imigrantów, nie dal się trzymać UE za mordę, mamy potężne wzmocnione wojsko, że ruskie boja się nawet mrugnąć w nasza stronę. Kompletnie zapomnieliście co #!$%@? pan Donald, ale
SaintWykopek +17
Nie sraj się różowa będzie spoko
Od kierowcy pojazdu zależy nie tylko życie jego i jego pasażerów, ale też innych uczestników ruchu.
Poszedłbyś do lekarza, który by się stresował Cię operować?
@Megawonsz_dziewienc
prawko mam od 10 lat ( ͡º ͜ʖ͡º) ale po zdaniu egzaminu w ogóle nie jeździłam już autem (przeprowadzka, brak samochodu, a potem strach przed jeżdżeniem). Teraz się zmotywowałam i jakiś czas już jeżdżę po mieście z moim niebieskim. Teraz myślę, że ogarniam na tyle, że mogę spróbować sama się przejechać.
@Banansky stresuje się, bo nie mam prawie w ogóle doświadczenia w jeździe. Teoretycznie wszystko
@zuchtomek: tego nie wybierasz, są staże i nawet nie wiesz, że zesrany lekarz-stażysta Cię szyje albo przeprowadza tylko fragment operacji.
@zuchtomek: I nigdy nie zostać kierowcą? 20-30h jazdy na kursie ma z Ciebie zrobić wszechwiedzącego i doświadczonego kierowcę?
Jeśli należałbym do tej drugiej grupy to niestety nie porywałbym się na coś takiego jak prawo jazdy.
Jeśli 20-30h nie wystarczy to może jakieś dodatkowe szkolenie? Albo ćwiczenie bez włączania się do ruchu? - na parkingach czy wiejskich drogach zamiast od razu na żywioł
@zuchtomek: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@zuchtomek: to tak jak z lekarzami, nadchodzi moment, że muszą ćwiczyć na żywym organizmie. Przeszli teorię, przeszli manekiny i zwłoki, czas na operację na żywym człowieku. Nie wszystkiego nauczysz się "na boku". No i oczywiście, jeśli strach paraliżuje to ciężko, ale lekka dawka też poprawia koncentrację często, także