@SaveznaRepublikaJugoslavija: I jeszcze to wykupienie pakietu startowego. Zbychu ma kolejny pomysł jak wyciągnąć kasę od debili xD Cały czas jakieś pomysły jak w---a, gazeta, gra planszowa, "AntyPiSowy" starter do telefonu będący kartą Play z zmienionym wyglądem, samochody, iPhone'y, a teraz talent show. Za każdym razem dymał ludzi, bo projekty znikały, sprzedawane produkty nie były nawet wysyłane, w loteriach prawdopodobnie nikt nie wygrywał tych fantów, a Stonoga z kolei zarabiał kilkaset
Cały czas jakieś pomysły jak w---a, gazeta, gra planszowa, "AntyPiSowy" starter do telefonu będący kartą Play z zmienionym wyglądem, samochody, iPhone'y, a teraz talent show.
@Masterpolska94: z tego co wiem jedynie gazeta i w---a były scamami, sam nie jesteś pewien a piszesz jakby to była prawda objawiona :D Sąsiad mojego kolegi ze studiów wygrał merca od Stonogi. Nie znali się jakoś dobrze, ale no normalnie był z nim filmik u
Stonoga wydymał ludzi na wódce, gazecie, karcie sim (która miała być w jego własnej sieci), grach planszowych (których nie wysyłał, a pieniądze przyjmował) i pewnie wielu innych rzeczach, a ja miałbym uwierzyć, że dał komuś samochód warty o wiele więcej? Skoro Zbychu oszukuje w takich kwestia, to już widzę jak przekazuje komuś samochód warty o wiele więcej niż głupia gra planszowa.
@Masterpolska94: na takiej samej zasadzie jak działa np sieć Malika Montany, polskiego rapera, wypuszczają startery z określoną umową z siecią z wielkiej 4 i tyle, gdzie tu oszustwo, telefony normalnie działają
Zresztą już ktoś kiedyś zwrócił uwagę na to, że samochody, które "rozdaje" Stonoga są z niemieckiej wypożyczalni. Jak ktoś mu to wytknął, to zaczął obrażać jak typowy cham z jakiejś wiochy zabitej dechami.
@Masterpolska94: twoje dowody na to że ktoś gdzieś mówił, coś znalazł, nie wiadomo, są tak wiarygodne jak to co ja powiedziałem o sąsiedzie kolegi z Piotrkowa zasadniczo. Tylko Ty oskarżasz ludzi bez dowodów. I nie wiem po
@Masterpolska94: @justkilling: komentarze z dziś, kolejni dali się wydymać i od ponad miesiąca czekają na przesyłkę. A najlepsze, że koleś został oszukany przez grubasa i uważa że nic sie nie stało, bo to tylko 27 zł czyli 2 piwa na mieście. To są właśnie fani Stonogi, trzeba ich j---ć, r----ć i na nich zarabiać, bo są c--j warci.
@retzev: fenomenalnie, tylko ja mówię o konkretach o których wiem, a ty jako kontrargument dajesz że stonoga oszukał na innych rzeczach xD o których ja nawet nie mówię. Nie na wszystkim oszukiwał i taki jest fakt.
@justkilling: No ale co w związku z tym? "Oszukiwał na wielu rzeczach, ale na niektórych nie" i co nam daje ta wiedza? Że stonoga jest mniejszym oszustem, niż się wydaje? Albo że jest w jakiś sposób częściowo usprawiedliwiony? Czy może po prostu chcesz mieć w czymś rację?
@justkilling: I co się rzucasz z miejsca, prostaku? Masterpolska94 też z tobą nie rozmawiał, a mu się w----------ś z tym swoim "noo, nie wszystko było scamem, a poza tym znam kogoś kto wygrał u niego auto". Nikogo to nie obchodziło, a i tak musiałeś nasrać w temacie, jaki ty mądry i obeznany. Idź się w piaskownicy gównem pobaw, zamiast wyładowywać frustracje na ludziach w Internecie.
Uświadomiłam sobie dziś rano że 5 lat temu Powtarzam 5 lat temu zaczęł się ten cały covid Przeżyliśmy 5 lat od pandemii koronawirusa Jak się z tym czujecie? Ja mega źle.
Komentarz usunięty przez moderatora
Zbychu ma kolejny pomysł jak wyciągnąć kasę od debili xD
Cały czas jakieś pomysły jak w---a, gazeta, gra planszowa, "AntyPiSowy" starter do telefonu będący kartą Play z zmienionym wyglądem, samochody, iPhone'y, a teraz talent show.
Za każdym razem dymał ludzi, bo projekty znikały, sprzedawane produkty nie były nawet wysyłane, w loteriach prawdopodobnie nikt nie wygrywał tych fantów, a Stonoga z kolei zarabiał kilkaset
@Masterpolska94: z tego co wiem jedynie gazeta i w---a były scamami, sam nie jesteś pewien a piszesz jakby to była prawda objawiona :D
Sąsiad mojego kolegi ze studiów wygrał merca od Stonogi. Nie znali się jakoś dobrze, ale no normalnie był z nim filmik u
Stonoga wydymał ludzi na wódce, gazecie, karcie sim (która miała być w jego własnej sieci), grach planszowych (których nie wysyłał, a pieniądze przyjmował) i pewnie wielu innych rzeczach, a ja miałbym uwierzyć, że dał komuś samochód warty o wiele więcej?
Skoro Zbychu oszukuje w takich kwestia, to już widzę jak przekazuje komuś samochód warty o wiele więcej niż głupia gra planszowa.
Zresztą już ktoś kiedyś zwrócił uwagę na
@Masterpolska94: wysyłał, to jest kłamstwo co piszesz
@Masterpolska94: na takiej samej zasadzie jak działa np sieć Malika Montany, polskiego rapera, wypuszczają startery z określoną umową z siecią z wielkiej 4 i tyle, gdzie tu oszustwo, telefony normalnie działają
@Masterpolska94: twoje dowody na to że ktoś gdzieś mówił, coś znalazł, nie wiadomo, są tak wiarygodne jak to co ja powiedziałem o sąsiedzie kolegi z Piotrkowa zasadniczo. Tylko Ty oskarżasz ludzi bez dowodów. I nie wiem po
Komentarz usunięty przez moderatora
Pokazywał mi zdjęcia z tym sąsiadem
źródło: comment_1595369510Epy1jO47tkgY32Wpm2K5QR.jpg
Pobierz