Aktywne Wpisy
Gours +28
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Gours +36
Polacy są niesamowici. Gdybyśmy mieli takiego kogoś jak Francja, czyli Leona Marchanda, który zdobył 4 złote medale na tych Igrzyskach, i on apelowałby o przyłączenie Polski do rosji, a ja bym to skrytykował, to p0laczki pisałyby, żebym zamknął ryj i nie mieszał polityki do sportu, a on jest taki fajny i tyle dla Polski zrobił xDDD
Taki wniosek, patrząc na to jak p0laczki bezkrytycznie łykają pato-Julkę z Konfederosji, tylko dlatego, że przywiezie
Taki wniosek, patrząc na to jak p0laczki bezkrytycznie łykają pato-Julkę z Konfederosji, tylko dlatego, że przywiezie
Ostatnimi czasy mój komputer zaczął się zawieszać w niespodziewanych (ale typowych) momentach, np gdy gram w LoLa to losowo gdy zdobędę killa, albo zniszczę nexusa (zazwyczaj przy wykonaniu akcji), czasami podczas zwykłego korzystania neta. Objawia się to w ten sposób, że obraz się zwiesza, a z głośników wydobywa się buczenie - zacinający się dźwięk z bardzo wysoką częstotliwością. 0 reakcji, pomaga tylko reset guzikiem zasilania.
Dodam, że specjalnie sformatowałem dysk i zainstalowałem system od nowa - niestety nic to nie dało.
Windows 10
Dysk SSD,
CPU + GPU - Amd APU A8 7600
Płyta główna jakiś AS Rock
Macie jakieś pomysły gdzie mogę szukać przyczyny?
Thanks from the mountain for cooperation. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#komputery
W biosie zmieniłem ustawienia wiatraka na większe chłodzenie i wyłączyłem ochronę przed przegrzaniem xD Zobaczymy co z tego wyjdzie
Nowa pasta.... 15 złotych i będzie smigał jak średnioonowy