Wpis z mikrobloga

@Bartisss: A, i pamiętaj że instinct jest zajebisty, ale ma w nim vo2 max. Jak lubisz takie staty, to nawet z pasem HR ich nie będziesz miał, niestety.

Sam jakbym wiedział wcześniej jakie to jest zajebiste to pewnie bym wziął forerunnera jakiegoś prostego, który to ma. Chociaż z drugiej strony z tego co widzę pozostałe zergarki (nawet te do pływania) mają gówniane normy na kontakt z wodą :D Instinct za to
@annotate czarnego chyba nie ma :/ Ciężko namierzyć. Ja właśnie szukam czegoś ciemnego. Oferta dobra, ale mam nadzieję, że cena jeszcze spadkiem. Garmin wypuścił chyba tydzień temu serie z ładowaniem solarnym. Więc pierwsze modele powinny spaść z ceny. Ja mam TomTom Adventurer którego muszę sprzedać i przesiąść się na Instincta. Głównie chodzi mi o monochromatyczny wyświetlacz jako smartwatch. A dyscypliny to wędrówki po górach oraz jazda na rowerze.
@Bartisss: No to da radę. Ja bym się nie bał grafitu, bo jest spoko, bardzo neutralny i nie jest jasny. Teraz jakbym drugi raz wybierał to brałbym pomarańcz i podmienił pasek na czarny/grafit :D Byłby kozak. Ew. cały żółty, też jest kozak :)

Dużo ostatnio wychodziło aktualizacji softu do niego, podejrzewam że pod Solarny właśnie bo pewnie są niemal takie same. Tak jak wersja tactics która się właściwie nie różni. Dlatego
@annotate: Podjadę do jakiegoś sklepu zobaczyć ten grafitowy. Bo czarne wychodziły chyba tylko Instinct Tactical. Poczekam na jakieś kupony na TRIGAR bo tam dają 3 lata gwarancji :)
A ten z allegro od eazymut to wlaśnie Instinct Tactical dlatego taki drogi :)
@Bartisss: Faktycznie, tactical, nie zauważyłem :D
Bez sensu dopłacać :D

https://buy.garmin.com/en-US/US/p/621802/pn/010-02064-03

I kolejne "faktycznie" - nie mają wersji czarnej bez tactical :) Zresztą wiele tych wersji kolorystycznych pewnie było dostępnych tylko przez stronę.
Widziałem w eazymut kilka, ten https://buy.garmin.com/en-US/US/p/621802/pn/010-02064-04 niebieski, żółty, pomarańcz i chyba Tundra. Wszystkie wyglądały świetne :>
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Bartisss: kupiłem synowi do BnO jakby się zgubił to żeby wiedział jak wrócić na start.
Super sprzęt. Nawet ma mapę przebiegu na ekranie.
Z tego co rozmawiałem z gośćmi to jest tylko jeden kolor czarny/grafitowy jak zwał tak zwał.
@annotate
@Sl_w_k_1 Cześć wam, udało mi się dorwać wersję Tactical za 800 zł używany 5 miesięcy :) tak że cieszę się bardzo :) mam pytanie do was, chodzi mi o kroki. Bez żadnej aktywności kroki są zaliczane, ale jeżeli włączę aktywności Spacer to też będzie liczyć kroki? W sensie, że doliczy do tych bez aktywności?
@Bartisss: Gratulacje :)

Tak, jasne. Ogólne "kroki" liczy zawsze, włącznie z np. dedykowanym treningiem biegowym, spacerem itp..
Upewnij się że masz nowe aktualizacje (żebyś jak dureń - czytaj jak ja) nie czekał na update kiedy w zegarku było za mało pamięci :D Sporo fajnych drobiazgów doszło.
@Bartisss daj menu, aktywności, kroki, tydzień, wybierz jakiś dzień z listy. Powinien pokazac kiedy ile zrobiłeś godzinowo. Jak brakuje to kliknij niebieskie strzałki synchronizacji, może nie zrzucił danych