Wpis z mikrobloga

#wybory

Mój tata po kilku luźnych rozmowach ze mną i z siostrą. Po rozwianiu jego obaw, że nikt mu nie cofnie wyrównania do renty, jeżeli nie wygra Duda. Po tym jak przyznał, że w sumie za bardzo się nie interesował innymi kandydatami. I po tym jak sobie uświadomił(!), że Duda to długopis Kaczyńskiego, a Kaczyńskiego to on przecież nienawidzi. Po tym jak go spytałam jakich informacji ze świata ostatnio dowiedział się z Wiadomości. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Stwierdził, że... na drugą turę nie pójdzie. Bo na Dudę to nie zagłosuje ponownie na pewno, a na Trzaskowskiego nie za bardzo też chce, chociaż w sumie jak wygra, to może nie będzie tak źle...

cotusię#!$%@?ło.jpg

Jeszcze dwa dni i w niedzielę Trzaskowski będzie miał jeden dodatkowy głos. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

czy
"tylko krowa zdania nie zmienia"?
UczulonaNaAbsurd - #wybory

Mój tata po kilku luźnych rozmowach ze mną i z siostrą....

źródło: comment_1594374955Evugew7m07gh3hEdPhaXtc.jpg

Pobierz
  • 5
@zalmicie: @wilku88: To nawet nie tak, że ja go próbowałam do czegoś przekonać. Po prostu rozmawialiśmy. To, że nie pójdzie głosować, to jestem pewna. Z tym, że pójdzie głosować na Trzaskowskiego to trochę mrugnięcie okiem z mojej strony, ale myślę, że nie jest to wcale wykluczone.