Aktywne Wpisy
DragonBreath +37
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
meemphis11 +8
oszacuj, ile razy (w ciągu całego życia) próbowałeś "wyjść z przegrywu", "pogadać z dziewczyną", "wyjść do ludzi", przełamać swoje fobie?
pytanie wyżej bo było za długie
Komentarz usunięty przez autora
a czemu tak uważasz?
Myślę, że podział na 0 i 1-25 da bardziej miarodajne wyniki. Patrząc na tutejszych przegrywów, to pewnie wpadłoby kilka zer.
Komentarz usunięty przez autora
raz poszedłem na siłownie z ziomkiem i sie zbłaźniłem bo prawie #!$%@?łem jeden sprzęcior
raz poszedłem na urodziny ziomka i nie dostałem następnego zaproszenia
raz zagadałem crush na korytarzu w szkole i dostałem parę miesięcy później bana na fb
to wszystkie moje próby wyjścia z przegrywu xD 25 to już dla mnie absurdalna liczba a ty rozszerzasz to do 100 ja #!$%@?
weź rozwiń o czym wy tak właściwie rozmawiałyście
mimo wszystko jest trochę osób które zaznaczyły 100+, ciekawe jak one zrozumiały pytanie.
wydaje mi się że dobrze opisałeś to co miałam na myśli, tylko to mnie się wydawało że próbujecie bardziej, nie wiem sama, czemu..
@noelo_cohelo: robiły sobie jaja zwyczajnie albo liczą każdą wizytę na siłowni i u psychologa z osobna
o btw też to powinienem dopisać, że byłem u psychologa ale już pisałem gdzieś na tagu o tym że zostałem zlany bo to przychodnia na nfz
@noelo_cohelo: w pewnym
@noelo_cohelo: spróbować jeszcze raz czego?
ostatnio jak ją spotkałem na ulicy to żeby mnie minąć założyła 50 metrów wcześniej maskę na twarz, to było w zeszłym tygodniu
pewnie myślała, że jej nie rozpoznam