Wpis z mikrobloga

#przegryw uprzejmie proszę o wzięcie udziału w ankiecie celem wykorzystania danych w sporze, który prowadzę z moją mamą (wiem że pytanie trochę głupawe, ale liczę na to, że da nam jakiś ogląd sytuacji tu obecnych)

oszacuj, ile razy (w ciągu całego życia) próbowałeś "wyjść z przegrywu", "pogadać z dziewczyną", "wyjść do ludzi", przełamać swoje fobie?

pytanie wyżej bo było za długie

• 0-25 79.1% (53)
  • 25-50 9.0% (6)
  • 50-75 0% (0)
  • 75-100 1.5% (1)
  • 100+ 10.4% (7)

Oddanych głosów: 67

• 22
  • Odpowiedz
@noelo_cohelo: podziel jakos te pytania albo daj w osobnych postach. samo pojecie przegrywu nawet nie jest okreslone i kazdy moze je rozumiec na wlasny sposob. i sprecyzuj te pytania jakos sensownie, bo takie umieszczanie w cudzyslowie tez mozna interpretowac, jak sie chce
  • Odpowiedz
@noelo_cohelo:
raz poszedłem na siłownie z ziomkiem i sie zbłaźniłem bo prawie #!$%@?łem jeden sprzęcior
raz poszedłem na urodziny ziomka i nie dostałem następnego zaproszenia
raz zagadałem crush na korytarzu w szkole i dostałem parę miesięcy później bana na fb

to wszystkie moje próby wyjścia z przegrywu xD 25 to już dla mnie absurdalna liczba a ty rozszerzasz to do 100 ja #!$%@?

weź rozwiń o czym wy tak właściwie rozmawiałyście
  • Odpowiedz
  • 0
@NosParysa no nie wiem, ja chyba nie doceniałam mocy porażek albo nie przemyślałam tego, bo widzę że wyniki są na moją niekorzyść xd

mimo wszystko jest trochę osób które zaznaczyły 100+, ciekawe jak one zrozumiały pytanie.

wydaje mi się że dobrze opisałeś to co miałam na myśli, tylko to mnie się wydawało że próbujecie bardziej, nie wiem sama, czemu..
  • Odpowiedz
mimo wszystko jest trochę osób które zaznaczyły 100+, ciekawe jak one zrozumiały pytanie.

@noelo_cohelo: robiły sobie jaja zwyczajnie albo liczą każdą wizytę na siłowni i u psychologa z osobna
o btw też to powinienem dopisać, że byłem u psychologa ale już pisałem gdzieś na tagu o tym że zostałem zlany bo to przychodnia na nfz

tylko to mnie się wydawało że próbujecie bardziej, nie wiem sama, czemu..

@noelo_cohelo: w pewnym
  • Odpowiedz
spróbuj jeszcze raz?

@noelo_cohelo: spróbować jeszcze raz czego?
ostatnio jak ją spotkałem na ulicy to żeby mnie minąć założyła 50 metrów wcześniej maskę na twarz, to było w zeszłym tygodniu
pewnie myślała, że jej nie rozpoznam
  • Odpowiedz