Wpis z mikrobloga

Chłopak rozmawia z dziewczyną.

Dziewczyna: Jestem piękna?

chłopak: Nie.

dziewczyna: Czy chcesz być ze mną na zawsze?

dziewczyna: Czy byłbyś smutny gdybym teraz odeszła?

dziewczyna: Czy płakałbyś gdybym umarła?

chłopak: Nie

Dziewczyna usłyszała wystarczająco dużo i odwróciła się ze łzami w oczach.

Chłopak złapał ją za rękę i powiedział:

#suchar #ikarsuszy
  • 19
@ikar4: masz ty godność człowieka? #!$%@? się a nie znasz...

Dziewczyna pyta chłopaka lubisz mnie? on powiedział nie, myślisz ze jestem ładna? znów powiedział nie, jestem w twoim sercu? powiedział nie, płakał byś gdybym umarła? usłyszała znów nie, smutna odeszła. Chłopak złapał ją za rękę i powiedział; nie lubię a kocham, nie jesteś ładna tylko piękna, nie jesteś w moim sercu a jesteś moim sercem, nie płakałbym gdybyś umarła tylko bym
@ikar4: no ale jak tak można? kopiujesz tego typu myśli - zbyt poważne na Twój niedojrzały umysł i postanawiasz sobie kpić z uczuć wyższych. Wrzucasz potem jakiś czerstwy internetowy tekst po angielsku i "XD" bo taki jesteś śmieszny i młodzieżowy niby. A o życiu oczywiście nic nie wiesz. Wstyd mi za Ciebie, bo Ty wstydu i zażenowania pewnie nie czujesz. Nie dorosłeś do uczuć wyższych, nie potrafisz ich postrzegać.
@ikar4: no ale czemuż by nie, siedlisko młodzieży i ich chorych zachowań które można naprostować. Nie liczą się metody ani sposoby lecz skutek końcowy. Zaczynasz poważnieć - wygrywam tą batalię o Twój rozum i duszę.