Aktywne Wpisy
viero +103
tak ogólnie powiem o co mi chodzi. żyję dla mamuni. jak mamusi zabraknie to będę mógł wreszcie umrzeć. nie lubię tego życia. żyję w przeszłości. nic mnie z teraźniejszości nie cieszy. gram w stare gry, oglądam stare filmy, uważam że świat po roku 2010 nie istnieje.
#przegryw
#przegryw
xena_x +4
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
Zapraszamy na nasz kanał na Telegramie, gdzie trafiają wszystkie promocje!
Kanał na telegramie! <------------------------ DOŁĄCZ
Kupony Banggood
LINK #laptop #chuwi AeroBook Pro 13.3cala Intel M3-8100Y 8GB RAM 256GB SSD za 409,99$
LINK Głośnik Bezprzewodowy INSMA S600 60W bluetooth 5.0 Super Bass IPX5 za 59,99$
LINK Żelazko Xiaomi Lofans YD-012V Cordless Steam Iron with 2000W za 45,99$
LINK WYSYŁKA Z EUROPY Robot sprzątający BlitzWolf BW-VC2 Odkurzanie Mopowanie 2200Pa Aplikacja za 257,99$
LINK #blitzwolf BW-SH2 Nawilżacz Powietrza 4 Litry za 40,99$
LINK WYSYŁKA Z EUROPY #odkurzacz Pionowy Bezprzewodowy Xiaomi Mijia za 158,99$
LINK Xiaomi VH -328 Lampa na owady za 11,99$
LINK #oneplus 7T Pro 8GB RAM 256GB ROM Snapdragon 855 Plus za 569,99$
LINK #xiaomi Mi Note 10 6GB RAM 128GB ROM Aparat 108MP za 379,00$
Kupony Gearbest
LINK WYSYŁKA Z POLSKI Xiaomi #roborock S5 Max Robot Sprzątający za 459,99$
LINK WYSYŁKA Z POLSKI Robot Sprzątający #alfawise V8S Max Bakteriobójczy UV za 186,99$
Kupony DhGate
LINK Xiaomi #amazfit T-rex Smart Watch za 129,99$
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli chcesz być wołany, to po prostu napisz w tym wpisie: "Chcę być wołany @CudaliPL "
Polub Nas na Facebooku - cudali.pl - Aliexpress Gearbest Banggood Coupons
Subskrybuj nas na Youtube
#gearbest #banggood #dhgate #promocje #promocja #kupony #chinskiecuda #kodyrabatowe #smarthome
@ZidaneNS
@Norbit11
@brudny
@Pieniek
@MikeR