Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +35
Dzień dobry
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
smuteczek2000s najprawdopodobniej na zawsze znika z Wykopu i internetu.
W moim życiu wydarzyło się coś takiego co zmieniło mnie na zawsze. Nie dotyczy to mnie, a mojej rodziny. Już nigdy nie będę patrzeć na życie, ludzi z internetu i świat tak samo.
Pamiętajcie, nie narzekajcie na życie, bo ta k*rwa (życie) potrafi tak dać w kość, że prawie macie zawał w wieku 23 lat.
Trzymajcie się, może kiedyś wrócę do
AntyBohater +594
Juleczki kochają terapię. Oczywiście tak długo jak nie usłyszą w trakcie jej trwania nieprzyjemnej prawdy o sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #blackpill
#xiaomi #xiaomilepsze
Ile produktów Xiaomi posiadasz?
Sam mam Mi Banda 3 prawie od 2 lat, jakieś drobne rysy się znajdą, ale nie rysuje się od patrzenia. Bardziej można się przyczepić do wytrzymałości paska.
Większość użytkowników Note 7 jest zadowolonych, ale u każdego producenta zdarzają się wadliwe modele, nawet u Xiaomi. Daj na gwarancje.
ma spo2? co z nfc ?
Komentarz usunięty przez moderatora
Jprdl porada godna wójka Juzka
Nie! Kupując sprzęt chcę żeby działał! Teraz taką poradę napisz na forum Samsunga, Apple czy innej sensownej marki telefonów a zabiją ciebie śmiechem.
Komentarz usunięty przez autora
Możesz się śmiać, ale to faktycznie działa. Prosta porada, która rozwiązuje cały problem.
Zapytaj użytkowników Samsunga A50 czy też są zadowoleni ze swojego czytnika linii papilarnych w ekranie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na forum Apple nie napiszę, bo nie maja takiego sposobu odblokowania telefonu
Jak będzie #rozdajo to i tak nie wygrasz ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Komentarz usunięty przez moderatora
Czyli skończyłem czytać bzdury fanboja ksajomi ¯_(ツ)_/¯
Komentarz usunięty przez autora
Jak tam powiadomienia? Czy dalej żeby w miarę normalnie korzystać z telefonów tej firmy trzeba wgrywać custom romy na z xiaomi.eu? Rzucasz temat Samsunga. Ulubionego chłopca do bicia dla fanbojów a co powiesz o Honorze, Motoroli? Fani ksajomi zawsze byli jak sekta. Jakoś OnePlus i inne telefony nie mają tak cudownych recept na konfigurację czytnika linii papilarnych jak wy....