Wpis z mikrobloga

Witamy wszystkie Mirabelki i wszystkich Mirków, którzy uwielbiają sprzęty Xiaomi!

#xiaomi #xiaomilepsze

Ile produktów Xiaomi posiadasz?

• Co to jest Xiaomi? 38.0% (168)
  • Smartfon (w komentarzu napisz jaki model) 13.6% (60)
  • To wy macie coś jeszcze oprócz smartfonów? 3.2% (14)
  • Kilka się znajdzie 33.5% (148)
  • Zbieram je jak pokemony 5.4% (24)
  • #xiaominajlepsze 6.3% (28)

Oddanych głosów: 442

• 57
  • Odpowiedz
@bijotai: > Miband 3 dramat rysuje się od samego patrzenia.
Sam mam Mi Banda 3 prawie od 2 lat, jakieś drobne rysy się znajdą, ale nie rysuje się od patrzenia. Bardziej można się przyczepić do wytrzymałości paska.

Redmi Note 7 z każdą kolejną aktualizacją MIUI zamula bardziej. Ostatnio padł dotyk.

Większość użytkowników Note 7 jest zadowolonych, ale u każdego producenta zdarzają się wadliwe modele, nawet u Xiaomi. Daj na gwarancje.

Xiaomi
  • Odpowiedz
@jmuhha: Nie ma jeszcze globala i nawet nie wiemy kiedy do Polski wejdzie. Póki nie ma oficjalnej prezentacji to możemy bazować tylko na pogłoskach. Spo2 ma, ale jeśli chodzi o nfc to dalej nic nie wiadomo. Xiaomi w Rosji w Mi Band 4 włączyło opcję płatności, więc może i u nas w końcu zadziała. Klawiter powinien w tym tygodniu wypuścić recenzję piątki.....
  • Odpowiedz
@MiStoreOlsztyn

Jeśli masz problem z czytnikiem linii papilarnych to najlepiej dodaj jeden palec kilka razy, powinno pomóc.

Jprdl porada godna wójka Juzka
Nie! Kupując sprzęt chcę żeby działał! Teraz taką poradę napisz na forum Samsunga, Apple czy innej sensownej marki telefonów a zabiją ciebie śmiechem.
  • Odpowiedz
@bijotai:

Jprdl porada godna wójka Juzka

Możesz się śmiać, ale to faktycznie działa. Prosta porada, która rozwiązuje cały problem.

Teraz taką poradę napisz na forum Samsunga, Apple czy innej sensownej marki telefonów a zabiją ciebie śmiechem.

Zapytaj użytkowników Samsunga A50 czy też są zadowoleni ze swojego czytnika linii papilarnych w ekranie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na forum Apple nie napiszę, bo nie maja takiego sposobu odblokowania telefonu
  • Odpowiedz
@MiStoreOlsztyn sporo marek jest sensowniejszych niż Xiaomi z niedopracowanym MIUI.
Jak tam powiadomienia? Czy dalej żeby w miarę normalnie korzystać z telefonów tej firmy trzeba wgrywać custom romy na z xiaomi.eu? Rzucasz temat Samsunga. Ulubionego chłopca do bicia dla fanbojów a co powiesz o Honorze, Motoroli? Fani ksajomi zawsze byli jak sekta. Jakoś OnePlus i inne telefony nie mają tak cudownych recept na konfigurację czytnika linii papilarnych jak wy....
  • Odpowiedz