@KrolSandaczPierwszyRozrzutny: otóż za każdym #!$%@? razem, sam przed sobą odpowiadasz dlaczego jesteś konfabulatą, z miłości do wolnego ryneczq czy z nienawiści do wyimaginowanych wrogów
@vimikel jaka konfabulacja, przejrzyj sobie wpisy na wypoku Ja nawet na bosaka nie głosowałem, opisuję po prostu to co widzę, a widzę to jak neuropa kolejny raz pokazuje brak jakiegokolwiek rigczu, jak za każdym razem w sumie
@vimikel: ciężko mi obecnie określić nastroje neuropy (czarnolista działa), niemniej jednak widząc mało postów pełnych oburzenia ze strony konfederatów można wnioskować, że się tęczówki trochę uspokoiły. Ale to 2 tygodnie, myślę, że tyle nie wytrzymają ;)
niedługo wracam do #pracbaza jak wygląda sytuacja z #ppk ? warto czy nie warto? raczej nie planuje trzymać tam kasy do 60+ bardziej wypłacać raz w roku ewentualnie jakiś dłuższy okres czasu na jakiś większy wydatek
#polityka #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #wybory #konfederacja
Ja nawet na bosaka nie głosowałem, opisuję po prostu to co widzę, a widzę to jak neuropa kolejny raz pokazuje brak jakiegokolwiek rigczu, jak za każdym razem w sumie
Jak dobrze, w takich momentach, mieć ich wszystkich na czarno 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ