Aktywne Wpisy
Bekovsky +222
jak myslicie chlopaki, to sceniczna adaptacja romea i julii, czy tez predatora?
#pytanie #zwiazki #logikarozowychpaskow
Mirki mam pytanie bo już sam nie wiem czy to ja jestem dziwny, czy daję się zmanipulować.
Poznałem swoją obecną dziewczynę jakiś czas temu, kupiła ze swoimi znajomymi bilety na Tomorrowland jeszcze zanim się poznaliśmy, obecnie razem mieszkamy itd.
Chodzi o to, że dla mnie jej wyjazd tam jest trudny do zaakceptowania, wiem, że zaufanie itd. Ale i tak trudno mi się z tym pogodzić.
Rozmawiałem z nią o
Mirki mam pytanie bo już sam nie wiem czy to ja jestem dziwny, czy daję się zmanipulować.
Poznałem swoją obecną dziewczynę jakiś czas temu, kupiła ze swoimi znajomymi bilety na Tomorrowland jeszcze zanim się poznaliśmy, obecnie razem mieszkamy itd.
Chodzi o to, że dla mnie jej wyjazd tam jest trudny do zaakceptowania, wiem, że zaufanie itd. Ale i tak trudno mi się z tym pogodzić.
Rozmawiałem z nią o
=====
Podrzucam podobną opinię producenta, który też brał w tym konkursie udział [en].
====
P.s Mireczki, a wam jak się wydaje, czy zwycięzca zasłużył na tę wygraną?
#jestafera #produkcjamuzyki #tworzeniemuzyki #muzykafilmowa #swiat #gownoburza #westworld
Dodając do wszystkiego fakt, że gość złamał zasady
Zaczynając od ich irytujących kampanii nowych produktów, przez to jak traktują ludzi wyrażających opinie o ich bibliotekach (Daniel James to najlepszy przykład), a kończąc na tym jak odbywały się poprzednie konkursy (APEX). Sam nie brałem udziału w tym konkursie westworldowym, bo wiedziałem dokładnie jak to będzie wyglądało, więc nie chciałem tracić czasu.
Zwycięski utwór
@djzidane A jakby żenady było komuś za mało, to jest przecież jeszcze pijany Henson jadący po ludziach, że śmią się w ogóle oburzać:
@djzidane: Dej linka.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora