@Tommeister: @hiimxen: @waniliowapokalipsa: powiem tak, wiele osób się na Mirko poznalo i w tym znałem osobę, która "trzymała" z halabalo (irl) i ta osoba sama po czasie przyznała, że ona jest mega #!$%@? tak, że ten
@ejsidisi: ktoś zrobił mema z użytkowniczką hannahalla, na co ona wstawiła zdjęcie, gdzie prezentuje się lepiej. Komentatorzy pogardzają wszelkimi objawami wstawiania zdjęć dla atencji, stąd ta reakcja.
@Tommeister: Szczerze to mi #!$%@? wszystko jedno ( ͡°͜ʖ͡°) Nie ma to jak się #!$%@?ć do bordo mirabelki co śmie śmieć wrzucić swoje zdjęcie aby podrzucić trochę atencji. Nie tłumaczę tu nikogo. Wrzuć ktoś tu pastę z @Hannahalla ( ͡°͜ʖ͡° )つ──☆*:・゚
@Tommeister widać, że dziewczyna przy kości ewidentnie i zrobiła się do foty po prawej, ale ładnie wyszła moim zdaniem. Fajne oczy i przyjemny lekki uśmiech. Zdecydowanie lepiej niż po lewej.
@Tommeister: E tam, nie rozumiem o co chodzi z tą dziewczyną. Zdjęcie po lewej jest do dupy. Minimalna ilość światła i włosy opadające na twarz, powodują, że nie wygląda korzystnie. Po prawej jest dużo lepiej. Według mnie to całkiem atrakcyjna, normalna kobieta. Czepianie się jej wyglądu, czy urody jest poprostu zwykła złośliwością.
pośród kogo ja żyje
Po prawej jest dużo lepiej. Według mnie to całkiem atrakcyjna, normalna kobieta. Czepianie się jej wyglądu, czy urody jest poprostu zwykła złośliwością.