Aktywne Wpisy
Lambo994 +439
To Jagodno chyba po nocach im spać nie daje od ponad 8-miesięcy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Od 15 X chodzę z uśmiechniętą mordą między innymi dlatego, że takie pseudo-inteligenciki, w rzeczywistości prymitywni manipulatorzy i kłamcy, którzy mieli stanowić nową "elitę". Wrócili grzecznie do Republiki i pisania wysrywów na Twitterze. A nie są pokazywani szerszemu gronu jako "eksperci" xD
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
Otóż z Jagodnem problem polegał na tym, że w dużych
koala667 +140
Belgia 2024, kiedyś kraj z wysokim poziomem życia a dzisiaj są na dobrej drodze do stania się islamskim kalifatem ¯\(ツ)/¯
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
#imigranci #belgia #europa #bekazlewactwa #4konserwy
Czy znajdę gdzieś z Polski w lepszej cenie niż tutaj? A może poczekać na promocje od jutra z #aliexpress
#wideorejestrator #dashcam #motoryzacja
Ja przy zmianie auta przekładałem viofo, da się oderwać taśmę - a są zapasowe naklejki
Budżetowa 70 mai pro
Ciut lepiej Viofo A119 wersja z GPS
Jeszcze lepiej Mikavi PQ4 DUAL - przód + tył
Numero uno 3w1 - przód tył wnętrze Vantrue N4
A później znalazłem że można kupić gotowy moduł do mocowania w całości, nie tylko samą naklejkę
No i do A119 da się dokupić uchwyt na przyssawkę też, ale to tak na przyszłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Obraz jest jako taki, ale w kiepskich warunkach, w nocy, deszczu, jak ktoś wymusi ci na autostradzie albo ekspresówce przy dużej prędkości - to tu wychodzą różnice między kamerami. Sam dopłaciłem do A129, mam ją już w drugim aucie i zupełnie nie żałuje, pewnie jeszcze w kolejnym będę z nią jeździł
Jak za 25 dolców