Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@rorf46: no nie wiem, czy odcięła. Stonewallowcy dalej na to zapraszają. Tak czy tak, to mocno śmierdzi, w dodatku w dniu święta kościelnego. Brzmi jak doskonale paliwo do nienawiści na mniejszości seksualne, że oto organizują bluźniercze tańce w dniu uroczystości Bożego Ciała ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@Wladca_neuropy: nie ma żadnej naszej hipokryzji, nie ma przyzwolenia na takie manipulacje jak uskuteczniasz. Też mogę pójść z hasłem konfederacji na ustach i zrobić coś kompletnie sprzecznego z ich programem. Też będziesz mnie tu tak bronić czy napiszesz kolegom żeby olali, bo to prowokacja? Myśl
  • Odpowiedz
@Fugi88888: nie rób mi tutaj pisowskich fikołków, Rabiej się odciął i to jest ewidentny znak jaki udział ma w tym społeczność lgbt. Naprawdę macie jasne stanowisko w sprawie, a ty tutaj robisz sobie wojenkę ideologiczną, mimo że w analogicznej sytuacji z pisem zapierałbyś się rękami i nogami, że czarno na białym pisowiec się odciął tego. Czemu wieje taką hipokryzją? Czemu wy nie potraficie normalnie kierować zarzutów zgodnych z prawdą tylko kłamiecie,
  • Odpowiedz