Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

JestemZSosnowca +232
Patrzcie i uczcie się srający do żwira #bekaztransa
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

Wykop.pl
Jakiś tydzień przed, czasami więcej, puchną mi pachy i mam bardzo tkliwe węzły chłonne tam, i piersi. Piersi to już inny temat bo powiększają się o rozmiar, nie mieszczę się w biustonosze wtedy. Ale i tak zrezygnowałam ze sztywnych biustonoszy, bo raz biust puchnie, dwa te węzły pod pachami, nie byłabym w stanie ubrać stanika z drutem. Nie używam nawet dezodorantów w kulce, bo boli. Mam tak od zawsze, od pierwszej miesiączki, byłam z mamą u lekarza z tym, bo się bała, że to rak jakiś, w ogóle ani ona ani ja tego wtedy nie skojarzylysmy z okresem. Lekarz pomacał, uznał, że taka uroda i koniec. I tak sobie zylam z tym przez 15 lat, a dzisiaj mnie oświeciło, że nie znam żadnej kobiety, która miała by takie rewelacje, nikt z rodziny tak nie ma, żadna znajoma, a w sumie w internecie niewiele znalazłam. Więc się zastanawiam czy jest więcej takich cudakow ( ͡° ͜ʖ ͡°) a może któraś miała i po czymś przeszło?
#okres #rozowepaski
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
I zaczęłam w internetach szukać, ale nic konkretnego nie znalazłam. I zaczęłam rozważać wizytę u lekarza, ale też z ciekawości chciałam się dowiedzieć, czy jednak są jakieś kobiety, które tak mają. Nigdy się nad tym mocniej nie zastanawiałam, tamten lekarz mi powiedział, że tak mam i już i sobie zylam z tym, że to normalne.