Aktywne Wpisy
Hogataa26 +26
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Vampurr +58
Widziałem żubra.
#chwalesie
#chwalesie
Już dawno myślałem o prawdziwym sformalizowaniu organizacji broniącej przed dyskryminacją płci męskiej. Homo-rasowa propaganda traci wszelkie argumenty przedstawiając fakty, które pewnie wszyscy znamy z życia, bo dowodów na jawne przypadki dyskryminacji mężczyzn choćby w zaściankowej i katolickiej jeszcze Polsce nie brakuje. Czas walczyć i działać!
#rownouprawnienie #dyskryminacjamezczyzn #blacklivesmatter #blackpill #przegryw #protest #koronawirus
@Przegrywiusz: Wiesz, że to jest ciężkie do zdefiniowania, ale ostatnie dane wskazują na 56 lub 58 płci (xD)
@Przegrywiusz: Też się nad tym coraz częściej zastanawiam...
Kobiety myślą o sobie w kategorii grupy.
Mężczyźni nie.
@Vechie: No nie, odnieśmy się do rzeczywistości: wiek emerytalny kobiet i mężczyzn, dalej idąc: decyzja organów rządowych w sytuacjach interwencyjnych (np. interwencja podczas przemocy domowej - kto jest katem, kto ofiarą, jak myślisz,
@DzikiChleb: Też wczoraj usłyszałem dokładnie to samo, bo po pracy mężczyźni tylko odpoczywają, a kobiety jeszcze ogarniają cały dom i zajmują się wszystkim wokół... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. To że laski patrzą mocno na wygląd i wybierają alfę to nie dyskryminacja a prawa natury - tak po prostu jest i tyle.
Na początku trzeba uświadomić sobie kto lub co za dyskryminacje naprawdę odpowiada