Już? Dzień dobry państwu, kochani moi. Korona mnie dopadła, płuca #!$%@?ą i nuda straszna ale nie o tym. Żeby nie było że dzisiaj tylko menel wleciał o poranku to zajrzyjmy głębiej w największe do tej pory osiągnięcia fekalnego yeti. Może się pochwalić całkiem niezłą opinią ( ͡°͜ʖ͡°)
Dobry pomysł, całą sytuację opiszę ze szczegółami od A do Z jak już wszyscy z mojej rodziny wyzdrowieją, mój ojciec wyjdzie ze szpitala i będę miał już pełny look na sytuację :) dam Wam wszystkim znać. Trzymajcie się zdrowo i uważajcie na siebie mimo ściągania obostrzeń :)
@wchodzacy_w_przegryw do momentu aż sami zostaną zarażeni, albo ktoś z ich rodziny. Nie polecam. Mogę Wam zdradzić że w moim przypadku np jeśli chodzi o oddychanie to mimo że bierzesz głęboki oddech, to czujesz jakbyś tak naprawdę bardzo mało tlenu wziął + jeszcze ktoś Ci położył ciężarek 10 kg na klatkę piersiową :)
@xVortx: kurcze zdrówka wam wszystkim, znacie w ogóle droge w jakis sposób trafiła do was ta menda? ktos z was pracował na kopalni? ktoś kaszlał w waszym otoczeniu?
@szachmat1488: W naszym najbliższym otoczeniu czyli 3 miejscowości jest około 10 osób zarażonych, najprawdopodobniej z pracy a wiem stąd że mieszkam od @xVortx jakieś 300 metrów
Dzień dobry państwu, kochani moi. Korona mnie dopadła, płuca #!$%@?ą i nuda straszna ale nie o tym. Żeby nie było że dzisiaj tylko menel wleciał o poranku to zajrzyjmy głębiej w największe do tej pory osiągnięcia fekalnego yeti. Może się pochwalić całkiem niezłą opinią ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kononowicz #patostreamy
Ps: jeśli ktoś będzie ciekawy to zapewne opiszę przebieg choroby, od kogo dostałem i jaką #!$%@? i nieład panuje w tej całej szopce :)
BTW ktoś to kiedyś Knurzycy pokazał? Bo on się przecież ma za niebywałego kierowcę
koleżki ziomek zmarł na to gówno mimo młodego wieku
Kreatywności życzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)