Aktywne Wpisy
mirko_anonim +28
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
Dla większości to długi i szczęśliwy weekend, ale nie dla mnie. Wczoraj dowiedziałem się o zdradzie dziewczyny. Sama mi powiedziała, że jest ktoś inny a jej uczucia względem mnie się zmieniły i nie ma sensu w tym tkwić. Spakowała się i odeszła. On po nią przyjechał. Byliśmy ze sobą 6 lat. Na przyszły rok zaplanowany ślub weselny. Mieszkanie wynajmowałem ja i za nie płaciłem, bo ona nie mogła znaleźć
Polejmnie +153
Autorytety TVNu zachęcają do głosowania w nadchodzących wyborach.
#heheszki
#heheszki
#polityka #bekazpisu #tvpis #tvpiscodzienny
P. S. Tłumacz który tłumaczył na debacie prezydenckiej także jest profesjonalny.
@MarQueS: Trochę głupio pytać, ale skąd wiesz co mówią skoro nie słyszysz? Jak to sprawdzasz? (poważnie pytam)
Na fb jest duża grupa dla niesłyszących, ale w grupie także są osoby slyszace, te tłumacze też, te tłumacze robią wszystko żeby było zgodnie z prawdą, dostają różnie zlecenie, są profesjonalni, gdyby propaganda to straci wizerunek, tego nie mogą pozwolić.
Kiedyś była
Komentarz usunięty przez autora
Fajnie by było uczyć się tylko 1 języka dzięki któremu możnaby się porozumieć na całym świecie.
jakby taki język migowy istniał to zamiast angielskiego czy innego lokalnego języka uczyłbyś się migać i pirozumiałbyś się z każdym.
@Czerw2: mam niesłyszącą sąsiadkę i też ma ciekawą składnię, wtedy pierwszy raz się z tym spotkałem i pewnie wynika z odmiennej gramatyki/semantyki języka migowego?