Aktywne Wpisy
Bobito +19
#ukraina #wojna #rosja #usa
Ludzie wciąż myślą, że Rosja jest supermocarstwem. Czy wiesz, co robi supermocarstwo? Zdobywa stolicę wroga w ciągu trzech tygodni, tak jak Stany Zjednoczone w 2003 roku. Tymczasem Rosji, pomimo swojej potęgi militarnej, wielokrotnie nie udaje się zdobyć maleńkiej wioski pośrodku niczego.
Ludzie wciąż myślą, że Rosja jest supermocarstwem. Czy wiesz, co robi supermocarstwo? Zdobywa stolicę wroga w ciągu trzech tygodni, tak jak Stany Zjednoczone w 2003 roku. Tymczasem Rosji, pomimo swojej potęgi militarnej, wielokrotnie nie udaje się zdobyć maleńkiej wioski pośrodku niczego.
Grooveer +23
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
18:52
Jennifer Mustafa
Proszę odpowiedzieć mi bezpośrednio na mój adres, bo nie zawsze jestem na Facebook.com, podoba mi się usunąć ten liścik po obejrzeniu Twojego profilu w tym Facebooka I będzie jak do mnie e-mail na (jenifermustafa100@yahoo.com) nie można będzie miał moje zdjęcia i wszystkie moje informacje. Jenifer. ............... odpowiedzieć mnie bezpośrednio do mojej w polu mam kilka rzeczy, tak ważnego do powiedzenia. (Jenifermustafa100@yahoo.com)
#nietagujebomisieniechce