Aktywne Wpisy
Maczuga_Herkulesa18 +164
Dzisiaj wyjazd firmowy więc jak zwykle obrączka zjeżdza z palca i czas na zabawe z Julkami lvl 22 z działu sprzedaży :) Raz się żyje #zwiazki #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Fandolores +75
Naszła mnie taka myśl. Znacie jakieś mało spotykane lub nietypowe nazwiska? U mnie na osiedlu jest dziewczyna która z panny miała Kot, a wyszła za chłopaka który się nazywa Mruczek i została przy dwuczlonowym nazwisku Kot-Mruczek. Chyba całe życie na siebie czekali xD znam też osobę która miała na nazwisko Szczur, poznał kobietę swojego życia, ale dała mu ultimatum że musi zmienić nazwisko, bo nie wyjdzie za Szczura i zmienił na Szczurkowski
Używa ktoś maszynek na żyletki? Jaka maszynkę polecacie w stosunku cena/jakość? Jeżeli to możliwe to max do 50 zł. Jeżeli nie, to dopłacę więcej, ale nie chcę, żeby było jak z butami do chodzenia po bułki #pdk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O wiele lepsze niż "zwykłe" maszynki, łatwiej się czyści i lepiej gołą
Taka wystarczy? Się naczytałem, że niby ciężka powinna być, wtedy nie trzeba tak naciskać i jest mniejsze ryzyko zacięcia. To ma znaczenie czy to #!$%@? raczej?
Ale tak zrobię, kupię taka zwykła, tania i zobaczę jak mi podpasuje. W razie czego, wiele nie stracę.
Dzieki za pomoc
Ok, dzięki. Kupię coś taniego
Wyniki wyszukiwania w sieci Razorock Mamba 70, bo jest prawie tak łagodna jak jednorazówki, można golić nią głowę, pachy. Ale to zakup na całe życie, więc nie twój target cenowy.