Aktywne Wpisy
skrajnie-umiarkowany +1070
Zmarł polski żołnierz raniony na granicy.
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
W tym wątku wrzucamy mordy tych którzy szczuli przeciwko Polsce, przeciwko polskim żołnierzom i SĄ ZA TO WSPÓŁODPOWIEDZIALNI
#bekazlewactwa #wojna #ukraina #polska #rosja
Polnischefuhrer +46
#przegryw nigdy nie rozumiałem czemu inni faceci spuszczają się nad samochodami. Dla mnie samochód musi mnie przewieźć z punktu a do b. Natomiast jego parametry parametry techniczne gdzie typu ilość koni, zawieszenie i inne bzdety mnie #!$%@?ą, na #!$%@? Ci samochód 250km skoro na każdym kroku masz fotoradar? XD
Zdjęcie przedstawia okolice obiektu NGC 6888 zwanego Mgławicą Półksiężyc lub Rożek chociaż mi odkąd zobaczyłem go po raz pierwszy kojarzy się ze szkieletem klatki piersiowej. Mgławica ta znajduje się w konstelacji Łabędzia i jest oddalona od Ziemi o 4700 lat świetlnych. Powstała w wyniku zrzucania zewnętrznej powłoki przez gwiazdę znajdującą się obecnie w jej centrum.
Canon EOS 600D (mod) + STC duo nb filtr; SW ED80 na HEQ5
resize 50%
#nedvedinspace -> mój tag, zapraszam
#mojezdjecie #astrofoto #astrofotografia #fotografia #kosmos #astronomia
Komentarz usunięty przez autora
Sam mam Canona 450D i się zastanawiam, czy gra warta świeczki.
Ps. Moje pierwsze zdjęcie testowe, Antares ze środka miasta, z balkonu, z nie do końca ustawionego montażu i tylko 3 klatki po 30s. gdyż wyszły chmury i koniec zabawy.
SW150, EQ3-2.