Wpis z mikrobloga

@absoladoo: lol bo jaki byłby powód do afiszowana się słuchaniem go, prawda jest taka ze w #!$%@? dużo ludzi słuchało tego radia. Mnie nauczył tego ojciec i dla mnie jest sentymentalne. Miało może nie największe, ale na pewno najbardziej oddane grono słuchaczy w Polsce. A Ty usuń konto
  • Odpowiedz
@Anski: W punkt. Ja na przykład miałem kilka ulubionych audycji, o chociażby strefa rokendrola wolna od angola, coś pięknego. Bywało też tak, że włączając trójkę np w aucie przełączyłem stację po 2-3 minutach. Ale jednak przeważnie zaczynało się od 99,7 FM (Śląsk)
  • Odpowiedz
@Anski: xD.
Uprzedzam, że z partią nie mam nic wspólnego, ale wykopowy hype na trójkę to pokazówka.
Też czasami słuchałem tej stacji, ale wiele audycji nie mogłem przełknąć. Ciężko się słuchało rerającej Gacek i Manna robiącego przerwę nie tam gdzie przecinek tylko tam, gdzie złapał zadyszkę.
Pozdrawiam, Zielonko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Teraz każdy wykopek to wielki miłośnik-słuchacz Trójki

@absoladoo: nie każdy, niektórzy od lat słuchali Trójki. ALE np. ja fakycznie dopiero po zadymie uaktywniłem się na tagu bo wcześniej nie było po co - stąd Twoje mylne wrażenie :)
  • Odpowiedz
Pozdrawiam, Zielonko ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Anski
@absoladoo: jedyną zielonką w tej dyskusji byłem ja, więc chyba #!$%@?ły Ci się odnośniki.

Ciężko się słuchało rerającej Gacek i Manna robiącego przerwę nie tam gdzie przecinek tylko tam, gdzie złapał zadyszkę.

a ja wtedy przełączałem stację i wiedziałem, że za kilka chwil mogę wrócić, bo poleci coś, co znowu połaskocze moje uszy.
Chociaż jeśli chodzi o Manna,
  • Odpowiedz
@absoladoo: może nie słucham ciągle Trójki,ale mam ją ustawioną w radiu na telefonie i na budziku.Przed epidemią generalnie każdy poranek spędzałem z Zapraszamy do Trójki,a po południu jak nie miałem internetu żeby posłuchać zagranicznych stacji,to słuchałem pasm autorskich jak np.Tonacji.To nie jest tak że słucham Trójki od święta jak piszesz,bo dzisiaj szczególnie źle się czuje.Jakbym coś bliskiego stracił,mimo że niektórzy dziennikarze zapowiedzieli pozostanie za mikrofonem i bardzo mnie to cieszy.Można
  • Odpowiedz
@absoladoo: z ta stacja jest troche inaczej niz mówisz. Ona w czasach komuny była jedynym miejscem, gdzie mozna było usłyszeć nowa muzykę. Póżniej kiedy kraj zalewało discopolo była tam ambitna muzyka, Beksiński itd. To radio ma pule sluchaczy, którzy moze nie afiszuja sie z tym ale naprawde cenili to co z tego radia wychodziło. Cała masa artystów, kabaretów i akcji typu Karp. Nie można tego radia oceniać tylko przez pryzmat
  • Odpowiedz