Wpis z mikrobloga

Nie jestem typowym przegrywem bo moim zdaniem ktoś taki ma dużo dużo mniejsze problemy ode mnie:

Mam 32 lata i jestem żydem w tym kraju zwanym polin do tej pory nie miałem zadnych relacji kobietami 0 ale to nie jest tak że jestem jakiś brzydki jak na żyda w sumie jestem przeciętny dotyczy to Żydów ortodoksyjnych nie tych zwykłych
Nie mam kobiety nie szukam kobiety, faceta,kolegę,NIC ponieważ ja to wszystko wyparłem z psychiki...nie czuje nic
ponieważ nie żyje z żydami w żadnej disporze zydowskiej,wiosce żydowskiej nigdzie zatem nie mogę mieć relacji z kobietami bo to wszystko z czasem idzie w stronę produkowania a ja tego nie mogę zrobić bo jestem żydem jeżeli miałbym dziecko to była by dla nie go katastrofa chyba że urodził by się wśród Żydów w diasporze to wtedy tak jak najbardziej
Jeśli chodzi o miejsca w których żydzi żyją to są to 2 Izrael i Nowy York aby wyjechać do tych miejsc musiał bym znać co najmniej 2 języki których ich nauka jest trudna
nawet jeśli bym wyjechal to mógł by mnie złapać MOSAD i tam prześwietlić nie wiadomo co by tam zemną robili ani z moją rodziną w Polsce
Opowiedziałem wam w skrócie to że mam 100razy większe problemy od np przemycel
Odpowiem wam też że jeśli chodzi o relacje z kobietami wśród Żydów to są one szczątkowe
Żyd przychodzi do domu zgadza światło nawet nie powie część do swojej żony produkuje się
potem wstaje idzie do swojego łużka i zasypia budzi się i idzie do swoich kolegów Żydów tam sie modli i pije bo to alkoholicy
kobiety wśród Żydów są jak worki spermę nie ma relacji tylko ruchanie taki harem

#przegryw
trinty - Nie jestem typowym przegrywem bo moim zdaniem ktoś taki ma dużo dużo mniejsz...

źródło: comment_1589892778IMx5wR130V12Uv35OeMQ4w.jpg

Pobierz
  • 4