Wpis z mikrobloga

Siema. Jestem kompletnie zielony jesli chodzi o telewizory a szukam jakiegos 55cali dla siebie głownie pod Netflix/HBO i ps4 pod gry. Cena to tak do 2.5k max. Czytałem zeby zwracac koniecznie uwage na HDR i in-put lag. Na co jeszcze zwracać uwage przy zakupie i co byście sami polecili? Pozdrawiam:)
#telewizory
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@b333
@Kris031
55ru7472 całkiem spoko w swojej cenie. Imo jest wart tych pieniędzy, bardzo przyjemny pilot, jeden z lepszych input lagów(jak nie najlepszy) w swojej kategorii cenowej, hdr jest ale nie powala, żeby dostać sensowny hdr trzeba celować w 3k+ raczej. Tylko 60hz, ale na nowych konsolach nie zapowiada się więcej, będę zdziwiony jak większość gier będzie trzymać 60fps w 4k.
  • Odpowiedz
@b333: @Zevs: poleciałbym raczej w ru8002, 55" i 120hz, imput 14ms przy trybie gra. Kolory super. Za 2.2 był ostatnio w MediaMarkcie. Widziałem że niedostępny online, ale może stacjonarnie jeszcze znajdziesz, jak nie to i tak się zmieścisz w tym budżecie, bo np w X-kom jest za 2.4k. zwróć uwagę w razie czego na tabliczkę znamionową z tyłu tv. Żeby miała ver02. Ma poprawioną matryce :)
  • Odpowiedz
@b333 jak znajdziesz tego ru8002 V2 to kupuj. W tych pieniądzach nic lepszego nie ma. Jedyny ból to brak divixa i dtsa co bywa mocno irytujące.
  • Odpowiedz
@b333 format dźwięku. Jak dużo filmów pobierasz to trzeba zawsze zwracać uwagę. Samsung nie czyta wszystkiego co się zassa z sieci na pendrive
  • Odpowiedz