Wpis z mikrobloga

@Kamilzon: Filmu juz pewnie nie ma,ale to była tak #!$%@? akcja że szkoda mówić,ćpuń śliniący się na widok dziecka ,puszczający sprośne teksty w jej kierunku.Już sam pomysł zawózki do domu tych pajaców własnej córki jest #!$%@?.Był na początku twórczości narkomana ,filmik jak nagrywał dziewczynki jadące do szkoły w autobusie czy tramwaju nie wiem,również.
ps.Z litości użyłem profesjonalnego programu do zamazania twarzy .
piSSowiec39 - @Kamilzon: Filmu juz pewnie nie ma,ale to była tak #!$%@? akcja że szko...

źródło: comment_1589390941N6Q92YW3nPVcKcAnRUtg98.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@piSSowiec39: A czasem nie było tak że to Knur nagrywał dziewczynki w autobusie wracające z treningu piłkarskiego. Chyba z klubu Włókniarz Białystok
Tak pomyśleć to tam cała trójka ze starosielc ma jakieś pedofilskie ciągotki. Struś kierował sprośne teksty do (na oko) 9 letniej dziewczynki, Konon zaczepiał dziewczynki w autobusie by nagrać wywiad, a mexicano nagrywał przebierające się nastolatki na jakimś festynie.
  • Odpowiedz
@Kamilzon: Z gogli.A co do tych dziewczynek ,możliwe że wrcały z treningu bo z jakimiś plecakami były.Pamiętam tylko że starał sie zagadać (wtedy jeszcze umiał w miare sie wysłowić) a potem to już nagrywał ,nogi i dupy.
  • Odpowiedz
Nie wiem czemu u ciebie takie wnioski.

@Kamilzon: dlatemu takie wnioski, że, OBIEKTYWNIE, rozmywasz temat !
nitroszczur ewidentnie się ślinił do tej dziewczynki !
filmik z mexem widziałem - i wydałał mi się na nim trochę zarżenowanym alkoholikiem, który pomyślał " a może to się sprzeda - i będą monety na browarki..."
filmu panaK
  • Odpowiedz
@Nizarlak_Horoszczanski: Czyżby mamy do czynienia z obrońcą bobolskiej mendy? Powiedz mi czy to normalne że ponad 40 letni menel wchodzi do namiotu gdzie nastolatki z zespołu się przebierały i jeszcze to rejestruje kamerą, i #!$%@? nie tłumacz go że był wtedy pod wpływem. I czemu nie rozumiesz zdania "akcje o znamionach pedofilii"
  • Odpowiedz
Czyżby mamy do czynienia z obrońcą bobolskiej mendy? Powiedz mi czy to normalne że ponad 40 letni menel wchodzi do namiotu gdzie nastolatki z zespołu się przebierały i jeszcze to rejestruje kamerą, i #!$%@? nie tłumacz go że był wtedy pod wpływem. I czemu nie rozumiesz zdania "akcje o znamionach pedofilii"

@Kamilzon: dalej próbujesz rozmydlać temat główny?!
a może powiesz, jakiego słownictwa Twój* majorek używał przy dziecku ?!

no --- raz,
  • Odpowiedz
@Nizarlak_Horoszczanski: Nie no wy na tym wykopie macie jakąś obsesje na punkcie rudego cwela.
I skąd #!$%@? pomysł że w jakikolwiek sposób bronię tego oblecha szczurodolskiego.
Szczur jak i Bobolak są tak samo warci. I nie wmawiaj mi że nagrywanie przebierających się dziewczynek to nic takiego. Owszem ślinienie się do 9 latki jest oczywistym czynem obleśnym.
  • Odpowiedz