Macie jakiś skuteczny sposób na pozbycie się zgagi na dłuższy okres czasu? Szmata mi nie daje żyć od 2 miesięcy. Leki bez recepty to środek doraźny „na teraz”. Ojciec mówił mi o siemieniu lnianym ale jeszcze nie próbowałem. #kiciochpyta #pytaniedoeksperta #zgaga
@Kowal77: Zdarzało się ze potrafiłem robić taki „zabieg” kilka razy dziennie i myśle ze to niezbyt zdrowe. Momentami miałem przy łóżku butelkę z rozrobioną sodą bo w nocy nie mogłem spać
@yonk_ers: Ja polecam jeszcze dwie łyżeczki suszonego majeranku. Mija na cały dzień. Tylko uwazaj jak to będziesz łykał, żebyś nie zaciągnął powietrza i nie poszło do płuc bo się #!$%@? udusisz.
@yonk_ers: spróbuj zjeść zwykłą pełną łyżeczkę musztardy np sarepskiej, mi i paru osobom na zgagę pomaga od razu , no i prawie każdy ją ma w lodówce więc fajna sprawa. Tylko to doraźnie bo jak masz dłużej zgagę a nie po zjedzeniu czegoś to idź do lekarza bo coś jest nie tak
#kiciochpyta #pytaniedoeksperta #zgaga
U mnie było tak, że przez wiele lat miałem zgagę. Rzuciłem palenie i ta zniknęła na zawsze.
Tylko uwazaj jak to będziesz łykał, żebyś nie zaciągnął powietrza i nie poszło do płuc bo się #!$%@? udusisz.