Aktywne Wpisy
Wraczek +320
Wierzyć się nie chce czytając te komentarze o honorowym obowiązku pójścia w maszynkę do mięsa gdy trep wyśle ci wezwanie xD
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
Cieszy mnie że tacy z was gieroje i bohaterzy którzy z uśmiechem na ustach poszli by walczyć w okolicach polskiego bachmutu w imie interesów tych na górze. No ja niestety nie mam takich stalowych jaj, natomiast jako tchórz chętnie wyślę wam do okopu kartkę z Dubrovnika ku pokrzepieniu serc.
#obowiazkowecwiczeniawojskowe #
ZenujacaDoomerka +72
A raperzy? XDD Szapku - jakiś typ w różowej kominiarce wykonujący ruchy ręką jakby był Celine Dion lub inną Whitney Houston i banda jarających i chlejących piwsko szympansów w tle. Aż dziwne, że żaden z nich w pewnym momencie nie odcharknął i splunął na ziemie. Paluch aka Biuro Ochrony Rapu z kijem w dupie który nie mógł się powstrzymać i nawet tutaj poucza innych kogo mogą a kogo nie mogą nominować. Bedoes - XD tu nawet nie ma co komentować. Mata zachowujący się jak niedorozwinięte dziecko i Kartky zaczynający zdaniem "się #!$%@?łem wczoraj w nocy" I cała reszta dla których ta akcja charytatywna to kolejna świetna okazja do pokazania jakimi to oni nie są zimnymi draniami rapujący ciągle o chlaniu, ćpaniu, ruchaniu, Gucci i hejterach.
Ja #!$%@? jak można nieironicznie słuchać tych ludzi. Nie dość, że jest to słabe to wręcz wywołujące zażenowanie takie samo jak podczas słuchania disco polo albo oglądania kabaretów. Połowę tych raperów powinno się wyłapać w siatkę i przymusowo przebadać bo to niewyobrażalne jak można mieć tak niskie poczucie wstydu i #!$%@?ć taki paździerz.
#hot16challenge2
@DumnaAniemia: Zobacz sobie tego śpiewaka operowego.
@SmalecAlfa: Tekst profesora Matczaka powstawał zapewne przy współudziale syna, którym jest raper Mata.