Aktywne Wpisy
arti040 +31
#retrocomputing #starekomputery #kiciochpyta
Mirki, otwieram na dniach w #lodz muzeum starych komputerów i konsol. Mam już prawie wszystko dopięte... oprócz nazwy. Pomożecie? Propozycje w komentarzach - plusowanko. Można wrzucać własne :-)
Mirki, otwieram na dniach w #lodz muzeum starych komputerów i konsol. Mam już prawie wszystko dopięte... oprócz nazwy. Pomożecie? Propozycje w komentarzach - plusowanko. Można wrzucać własne :-)
Kros jeszcze nie ma skanu Polaka ? Ostatnie osoby, bo ide spac pv #matura #matura2024 #przecieki #deepweb #4chan
#debata #latarnikwyborczy
Komentarz usunięty przez autora
@WillyJamess: Zawsze śmieszy xdddddddddd
76% Bosak
73% Żółtek :>
Aczkolwiek i tak nie głosuję. Wziąć udział w wyborach zrównujących nas do politycznego poziomu Białorusi jest równoznaczne z udzieleniem Dudzie poparcia w kwestii tej farsy wyborczej. Niech zorganizują to porządnie i najlepiej za kilka miesięcy.
76% Bosak
73% Żółtek :>
Aczkolwiek i tak nie głosuję. Wziąć udział w wyborach zrównujących nas do politycznego poziomu Białorusi jest równoznaczne z udzieleniem Dudzie poparcia w kwestii tej farsy wyborczej. Niech zorganizują to porządnie i najlepiej za kilka miesięcy.
@Indoktrynator: przecież wyborów w niedzielę nie będzie.
No i trochę te
@Loloman: Mam takie samo zdanie i zaznaczyłam "Nie mam zdania".
Widocznie taki pogląd = brakowi poglądu xD
@WillyJamess: "bez szerszego kontekstu ta informacja jest nic nie warta"
Nie masz racji, możesz zajrzeć do odpowiedzi danego kandydata i często tam jest uzasadnienie.
Pierwszy przykład z brzegu Hołownia