Wpis z mikrobloga

#modelarstwo #4x4 #offroad
Galeria końcowa która kończy relacje z budowy miniaturowej Toyoty Hilux. Ogólnie jestem zdania że wyszło na solidne 4+
Gdybym miał więcej narzędzi z dawnych lat obrobilbym reflektory bo wyglądają płasko. Starsze mi to psuje odbiór modelu.
Ogółem zestaw firmy Aoshima składa się bardzo dobrze ale ma mniej detali niż Hasegawa która bardziej dba o szczegóły i stosuje mniej uproszczeń.
Do modelu dojdzie podstawka ekspozycyjna oraz cegly, cement i pies na pakę w skali.
Ps. Proszę nie pisać mi że brakuje mu tylko działa na pakę i Isis jak malowane. Wersje Isis tego samego auta robi obecnie wykopowicz @HanAssholeSolo który prowadzi swoją relację ((oo))
T.....o - #modelarstwo #4x4 #offroad
Galeria końcowa która kończy relacje z budowy m...

źródło: comment_1588437431cw0rljMK2marbhJEUdbz7D.jpg

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
@HanAssholeSolo: próbowałem na zapasie zakładając go na dremela i jadąc po mokrej cegle. Efekt beznadziejny. Kiedyś robiłem tak że przejeżdżałem po gorącej płycie stalowej na piecu u nas w robocie. Ale Korona i nie mam dostępu do hali wiec zostaje jak jest ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Ale Korona i nie mam dostępu do hali wiec zostaje jak jest ¯_(ツ)_/¯

@Tonari_Totoro: na szczęście oponę można zdjąć i poprawić. Ja mam kilka pilniczków diamentowych które robią robotę jak w gumie tak i w plastiku. Zresztą juto będę wrzucał zdjęcia ramy i kół to Cię zawołam.
  • Odpowiedz
ale poznałem żonę i wyszło jak zawsze

@Tonari_Totoro: z doświadczenia mogę powiedzieć, że kobieta domowa ma takie fajne pilniczki do paznokci i pędzle które potrafią zastąpić narzędzia modelarskie - jak trzeba ofc. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz