Wpis z mikrobloga

Nie do końca rozumiem, dlaczego mężczyźni fascynują się tak kobietami w szpilkach. Widziałem już nawet przesadzone reakcję. Jak żyję na tym świecie, to nie zauważyłem różnicy między kobietą w szpilkach, a bez. Może jestem ślepy, albo skupiam się na innych walorach. Ktoś mi powiedział, że różnica jest taka: "nogi się wysmuklają, grubsze kobiety wyglądają na chudsze bo robią się wyższe", no ale jak mówię nie zauważyłem tego. I tutaj pojawia się moja prośba/pytanie, czy ktoś jest w stanie wyszukać zdjęcie tej samej kobiety, w szpilkach i bez szpilek, żebym mógł tą różnicę zauważyć. Do it for science.

#kiciochpyta #firstworldproblems #problemyegzystencjonalne
  • 25
@Hajdzik: Poproś jakąś koleżankę, będzie łatwiej :D. No, chyba że jakaś wykopowiczka się poświęci :D Ja osobiście nie lubię kobiet w szpilkach. Znaczy się jak już ubierze no to ok, ale zdecydowanie wolę płaskie buty.
@Lysy_z_Oporowa: Jak poproszę koleżankę, to mogą se coś pomyśleć, a ja po prostu ciekawy jestem. Ja też jakoś nie mam nic przeciwko, ale też nie widzę tej różnicy, która jest niby na plus, ale wiadomo, że noszenie szpilek też wpływa trochę negatywnie na zdrowie.
@Blaskun: Dobre, no ale jednak porównanie szpilek do męskich adidasów jest mało trafne, ale już ktoś mi powiedział, że noga wtedy jest bardziej napięta. Czy jak po prostu chodzisz, po ulicy to też napinasz wszystkie mięśnie, żeby wyglądać lepiej. Jak ktoś ma wyobraźnie, to widzi, że kobieta nawet ubrana w takie trapery jest atrakcyjna czy nie.