Aktywne Wpisy
mickpl +846
Hołownia na przedwyborczo-paralentoeuropejskim standupie pedzioł "Polska 2050 nie poprze kredytów 0%" oraz "nigdy więcej programów takich jak kredyty 2%"
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju #polityka
Well, that escalated quickly XD
#nieruchomosci #mieszkanienastart #codzienneministerstworozwoju #polityka
PrawaRenka +139
#przegryw
Gówniaki podobno se teraz jeżdżą na wycieczki szkolne do Włoch, a ja mogłem co najwyżej do Częstochowy poklęczeć se. Brutalne ehh
Gówniaki podobno se teraz jeżdżą na wycieczki szkolne do Włoch, a ja mogłem co najwyżej do Częstochowy poklęczeć se. Brutalne ehh
Odnoszę wrażenie, że FIFA uzależnia stopień ogarniania AI kiedy się gra online od aktualnej promocji, tzn jesli teraz mamy TOTSy to druzyna, w której takie karty się znajdują będzie lepiej ogarniać względem kart np. złotych IFow itd. Chodzi mi tu o to, że np. poruszanie się zawodnika bez piłki przez AI podczas meczu jest gorsze aktualnie niż było jeszcze chwilę temu, albo inaczej mówiąc jest lepsze jeśli to jest ktos z promocji TOTS niz jakby był np. ShapeShifter. To samo dotyczy odbijania sie pilki, przyjmowania przez zawodników piłki czy jakość podań.
Druga kwestia to taka, że jak jest jakis objective ze trzeba strzelać finezyjnie, to słabiej to wchodzi niz jak takiego obejctive'a nie ma. Takie luźne moje przemyslenia i ciekaw jestem waszego zdania
#fifa20 #fut
Cyferki na kartach nie mają znaczenia, jak dana karta gra zależy od widzimisie ea. Np. bramkarze.
Jak robisz swapy to twoj skład 83 serie a rozwala ikony przeciwnika.
Teraz widzę troll składy typu 3 totsy i 8 kart 81. Taki sklad pruje każdy topowy sklad.
Ta gra to jeden wielki skrypt ktorego nawet autorzy nie ogarniają, wystarczy poszukać jakkk ten skrypt oszukac.
A propos. Ostatnio gralem Gotze jakąś dziwnie wielką