Wpis z mikrobloga

Naszło mnei takie przemyślenie - teoria spiskowa i chciałbym weidzieć co myslicie.
Odnoszę wrażenie, że FIFA uzależnia stopień ogarniania AI kiedy się gra online od aktualnej promocji, tzn jesli teraz mamy TOTSy to druzyna, w której takie karty się znajdują będzie lepiej ogarniać względem kart np. złotych IFow itd. Chodzi mi tu o to, że np. poruszanie się zawodnika bez piłki przez AI podczas meczu jest gorsze aktualnie niż było jeszcze chwilę temu, albo inaczej mówiąc jest lepsze jeśli to jest ktos z promocji TOTS niz jakby był np. ShapeShifter. To samo dotyczy odbijania sie pilki, przyjmowania przez zawodników piłki czy jakość podań.

Druga kwestia to taka, że jak jest jakis objective ze trzeba strzelać finezyjnie, to słabiej to wchodzi niz jak takiego obejctive'a nie ma. Takie luźne moje przemyslenia i ciekaw jestem waszego zdania
#fifa20 #fut
  • 8
  • Odpowiedz
@iLprincipino89 robiłem w tej Fifie ze trzy razy zadania o jakiegoś zawodnika albo swapy i też miałem takie odczucie, że im bliżej zaliczenia jakiegoś zadania i został jeden mecz, w którym trzeba np strzelić bramkę danym zawodnikiem to gra robi wszystko żeby tego nie zaliczyć
  • Odpowiedz
@michalp1892: no ja wnioskuje na podstawie robienia np. wrzutek o TOTS Thurama, jak mi brakowalo jednej to potrzebowalem 5 meczy zeby sie udalo, a jak tylko wbilem i nie byly mi juz potrzebne to w 3 kolejnych meczach 5 takich bramek stzrelilem bez najmniejszego problemu :)
  • Odpowiedz
@kedoritos:
Cyferki na kartach nie mają znaczenia, jak dana karta gra zależy od widzimisie ea. Np. bramkarze.

Jak robisz swapy to twoj skład 83 serie a rozwala ikony przeciwnika.

Teraz widzę troll składy typu 3 totsy i 8 kart 81. Taki sklad pruje każdy topowy sklad.

Ta gra to jeden wielki skrypt ktorego nawet autorzy nie ogarniają, wystarczy poszukać jakkk ten skrypt oszukac.

A propos. Ostatnio gralem Gotze jakąś dziwnie wielką
  • Odpowiedz
@iLprincipino89: ta gra to jeden wielki jeloany skrypt. Ja wczoraj robiłem zadanie o strzał z poza pola + finezja. Topowi napastnicy wiekszość strzałów psuli. Nie przypisywałbym tutaj tego do posiadanych zawodników. Ale na pewno jest skrypt który "dyma" nas na podstawie serii - X meczy pod górkę, X z górki.
  • Odpowiedz